Sider

13. februar 2011

Glutenfritt

Kom jo på at jeg var nesten tom for brødmat, så da var det bare å brette opp arma å bake! I dag ble det Toro glutenfritt havrebrød. Men jeg lager rundstykker da. Enklere å ha med til lunsj. Bare varmer de litt i ovnen. Og jeg har oppdaget noe lurt! Syns jeg da. Vel, sist jeg bakte så glemte jeg å heve dem før steking! Men rundstykkene ble faktisk dobbelt så store som de jeg hadde hevet uken før! Så jeg droppet heving i dag og jeg! Jeg bruker tørrgjær da. Men man sparer jo tid uten heving da! Dagens tips fra meg ;-) Jo et til, jeg tilsatte gresskarkjerner og sesamfrø i deigen for mer smak. Kommer tilbake med smaksrapport senere!
Published with Blogger-droid v1.6.7

2 kommentarer:

  1. Anonym18:35

    Så godt det så ut med hjemmebakt:)
    Rart med den hevingen da - skulle jo tro at det ble "mislykket" bakst uten det, men det ser da ut til fungere fint uten;)
    Ha en fin kveld -
    Hilde:)

    SvarSlett
  2. Bra idé! Kanskje jeg skal prøve denne oppskriften.

    SvarSlett

Det er kjempekos om du legger igjen et lite spor etter deg. Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag!

Klem fra Hege