Sider

14. september 2006

*Snufs*

Må bare syte litt. Jeg har blitt syk i dag jeg..... Det startet egentlig på tirsdagen, men i går hadde jeg ikke tid til å legge meg ned å være syk! Måtte jo gjøre istand til Odd Ivars bursdag. Men da jeg våknet i morges følte jeg meg som ei oppvridd kopptue. Og det er ingen god følelse. Så tanken på å sitte på skolen en hel dag var ikke fristende nei. Selv om det bare er kos på skolen... Det er bedre å ligge her og snufse, snyte seg, være varm og kald om en annen, og kan lage seg det en vil å spise eller drikke.

Så har jeg et prosjekt som burde vært gjort, eller hvertfall begynt på. Skal lage en innspirasjonslogg fra Barcelonaturen. Og selvfølgelig skal jeg bruke scrapping! Har kjøpt et billig album på Nille til dette formålet. Så burde jeg fått tak i noe billig svart 12x12 kartong da... Har liksom ikke lyst til å bruke 20 deilige baziller på dette...... Men det ender vel opp med det ja, kjenner jeg meg selv rett :)
Innspirasjonsloggen skal inneholde bilder, tegninger, notater og innspirasjoner fra turen! Jeg har allerede utformingen klar i hodet!! Så en flott Lo på Minneriket sin LSS denne uken!! Ble innspirert jeg ja!!

3 kommentarer:

Monica sa...

Huffe :( Håper formen din raskt blir bedre, så du slipper bruke hele helga på å være syk :(

God bedring!

Monica sa...

Stakkars Hege, du skal få masse trøst av meg!! Håper du blir bedre fort og at du slipper å ligge hele helgen *comfort*

Barcelonaloggen høres veldig spennende ut, håper du deler med oss, enten her eller der ;)

Masse god bedring fra meg.
*trøsteklem*

FrkAnne sa...

Håper du er bedre idag ;-)
*Klem*