Sider

29. desember 2006

Julen så langt......

Ja så var julen på hell gitt. Takk og pris for det gitt. Har ikke akkurat hatt en super jul. Tilbragte bittelille julaften, lille julaften og julaften på legevakten. På bittelille våknet jeg opp med elveblest på armene. Dette spredte seg i løpet av dagen og på kvelden tenkte vi det var lurt å dra ned på legevakten, for å redde julen liksom. Jeg var begynt å hovne i leppene og hendene også. Der nede fikk jeg først en sprøyte i rumpen *fnis*, så vente.... da kom det enda mer elveblest. Så fikk jeg en til. Og lovd at denne funket så jeg kunne bare dra hjem igjen. Vel..... våknet opp på lille julaften ikke noe bedre. Diger overleppe, Ser ut som jeg har fått silikoninnsprøyting i julegave gitt... hovne hender. Kort fortalt, legevakt, to sprøyter til. Sterkere sprøyter. Dro hjem. Våknet julaften med litt mindre utslett. Dro opp til svigersene å feiret jul. Var ikke i topp form. Ryggen klødde og jeg hovnet opp under bena. da vi kom hjem på julaftens kveld, ble det bare verre. Hele kroppen ble til vabler, og jeg trodde seriøst jeg skulle bli gal av kløingen. Ringte legevakten og de mente jeg burde komme ned med en gang. Kom inn til lege med en gang og denne gangen fikk jeg kortisonpiller og kløstillende medisin! Endelig!!!!!! Men måtte inn til Oslo for å få hentet medisin da.... Så klokken 1 natt til 1. juledag var vi på Jernbanetorget en tur.
Har vært uten utslett siden 1. juledag nå. var innom fastlegen 3. juledag, og hun konkluderte med at jeg er blitt allergisk mot pencillin da...
Så jeg kan vel med hånden på hjertet si at denne julen ikke var noe bedre enn i fjor...... Kanskje droppe julen fremover????
Hovne lepper
<-----------Ikke hvone lepper
<---------

2 kommentarer:

Monica sa...

Oi! Forstår hvorfor du ble bekymret. Fikk jo skikkelig hollywood-lepper etpar dager du da.
Jammen godt du fant ut at du hadde penicilin-allergi når kroppen tålte det.
Det som er igjen av julen blir nok strålende, og neste år er du frisk både her og der til å feire en fortreffelig jul skal du se :)

Ellen sa...

Hihi - det var litt av noen lepper, ja!! Unnskyld at jeg ler litt - veldig bra at du endelig ble bra!! Synd at jula blei så ødelagt for deg (igjen) - du hadde virkelig fortjent å bare slappe av og kose deg altså!! Sender deg mange gode ønsker for det nye året - du skal se det blir bedre!!:o)
Nyttårsklem fra Ellen*