Sider

25. februar 2007

Lenge sdien sist gitt....

Vel, det har skjedd mye siden jeg skrev siste her ja. Først så fikk jeg overraskelsebesøk av mamman min forige lørdag! Hun hadde planlagt dette sammen med resten av familien! De luringene!
Hun har vært her helt til i dag. Vi har kost oss masse, vært på shopping, besøk rundt omkring, bytur og skravlet masse. Det har vært kjempekoselig å ha mamman sin på besøk! Passet så bra siden både hun og jeg er sykemeldte liksom. Så da kunne vi holde hverandre med selskap n uke og hun fikk roet ned den opererte foten sin. Ikke så mye husvasking å ta seg til i andres leilighet nei *hihi*
Hun dro i dag, og ringte da hun hadde landet. Hun ble møtt av Elise, som sa " heie Mimmi, heia Mimmi, puslespill!!!! Tante Hege fly"
Hun har nemlig dilla på puslespill, men mange brikker! Så mamma kjøpte en del nye til henne, pluss at jeg hadde en sånn Ole Brumm bok med mange små historier i, og til hver historie var det puslespill som hørte til!
SÅ har vi kjøpt henne Crocs. Like som mine!!

Så ble jeg 35 år på tirsdag *gratulerer meg*
Da hadde jeg først besøk av kollokvigruppen på formiddagen. Og på ettermiddagen kom Geir, Runa, Svigermor Berit og Svigerfar Ivar. Det var kjempekoselig!

Så fikk jeg meg nytt alfabet til Revolution av Odd Ivar, jeg fikk "Finale". Det er bare nydelig!
Han hadde pakket det inn på en helt genial måte. Hadde brukt en stor eske. Festet en gummistrikk på hver kant av alfabetesken, som videre var festet i hvert sitt hjørne inni esken. Så da jeg ristet på esken var det akkurat som om det var fjæring inni den!
Jeg er en kløpper på å gjette da.... For det første jeg sa til Odd Ivar på morningen av bursdagen min, var at det måtte være noe inni esken som var feste med strikker!!!
Jammen hadde jeg rett *hihihi*

Så i dag tror jeg jammen meg at jeg skal ta frem noen få scrapepsaker og lage en side gitt!!
For jeg fikk nye bilder av Elise i går, som prinsesse på karneval!
Og jeg har fått en utfordring fra Monica, en svigermor-Lo av min mamma og Odd Ivar!

1 kommentar:

Monica sa...

Du har jammen hatt en uke full av overraskelser :)

Og nå håper jeg du har vært flink og tatt bilder til utfordringen ;)