Sider

8. april 2007

1. Påskedag!

Så var det jammen 1. påskedag gitt. Ferier går så fort altså!
Om to dager skal Odd Ivar tilbake på jobb, og mine dager blir hjemme alene igjen... Men foråpentligvis er jeg snart klar for både scrapping OG ikke minst skriving av Bacheloren.
************************************
I går hadde vi besøk av Geir & Runa, de var her på midag. Vi serverte biff med fløtegratinerte poteter (hjemmelagde), brokkoli og peppersaus! Og selvføgelig noen bittesmå glass rødvin til *knegg* Det var veldig koselig med middagsgjester!
Satt å kravlet i mange timer før de vendte nesen hjemover.
************************************
Nå er Odd Ivar ute å sykler. Treningsnarkoman *fnis*
Jeg surfer og hører på musikk. Nå er det Pink med "Stupid Girls". Den er kul!
har planer om å tegne litt sisser etterpå. Skal bare trene armen først. Glemte det i går *fy på lanken*.
Jeg kjøpte jo boken til Elsie Flannigan, og der var S Å mange flotte ideer til Lo`er, så jeg bare
M Å få det ned på papiret så det ikke går i glemmeboken.
Det er sikkert fordi jeg ikke kan scrappe nå at jeg har sååå mange gode ideer til sider tenker jeg! Har aldri hatt så mange gode ideer før altså *knis*
Vet ikke hva det sier mest om!
************************************
Ja en annen ting, jeg har blitt hekta på blogging da *rødme*. Så jeg bruker me tid påå fikse og ordne. Og til å besøke andre sine flotte blogger!
Masse inspirasjon å hente der også!
*****************************************
Og ja, se her!! Har glemt å fortelle om at jeg er liksom månedens "ved scrappebordt" på Minneriket!
http://www.minneriket.no/?module=articles&c=nyhende&b=1&a=36

Ved scrappebordet...
Navn: Hege Johansen
Alder: 35 år
Scrapper i følgende format: 12x12, 8x8 og lettersize
Blogg: http://hege...ogspot.com/
Album på Minneriket: ALBUM
Publisert av Kristin
Forfatter/kilde: Kristin Mobakk
24. mars, 2007 kl. 23:41:26
Hvor lenge har du scrappet?
Jeg begynte å scrappe på "ordentlig" i januar 2005.

Hvem introduserte deg for scrapping/hvordan begynte scrappeeventyret ditt?
Vel, jeg ble tante for første gang i november 2004. Da kom Elise til verden. Jeg hadde lyst til å gjøre noe mer kreativt med bildene av henne. Ikke bare sette dem i små plastlommer i et ordinært album. Jeg ville gjøre noe mer. Være mer kreativ.
Jeg hadde jo allerede Fiskars skjærebrett og sjablonger fra Binders.
Hadde vel hørt eller lest om scrapbooking ett eller annet sted. Så slo det meg at man kunne søke på nettet for å finne ut mer om dette begreper scrapping. Var ganske fersk på data også. Jeg søkte meg frem til noen scrappeforum, og blant annet en butikk ved navn Scraphandleren. La inn min første bestilling, blant annet et dåps-sett fra Jolees. De første bildene jeg scrappet på ”ordentlig”, var av Elise, dåpsbilder, tatt julen 2004. Så man kan vel si at det var her mitt scrappeeventyr startet, og siden har jeg både scrappet og shoppet masse.

Hvem inspirerer deg akkurat nå?
Akkurat nå henter jeg mye inspirasjon fra Stempelgal jeg. Er temmelig betatt av stilen hennes. Jeg digger måten hun klarer å lage så utrolig kule Lo`er av guttene sine. Og kortene hun lager er i en liga for seg selv. Så når jeg sitter og maler på Magnolia, har jeg alltid kortene hennes i bakhodet.
Siden jeg i tillegg til å scrappe bilder av Elise, også scrapper bilder av meg og kjæresten min, både til BOM (Book Of Me) og BOU (Book Of Us), så finner jeg masse inspirasjon i hennes litt mer ”voksne” men likevel lekne Lo`er.

Hvor henter du din inspirasjon?
Mye av min inspirasjon henter jeg fra galleriet til Stempelgal, og andre album her på Minneriket. Det er så mange flinke scrappere her. Så snuser jeg ganske mye i galleriet på Two Peas.
Ellers så får jeg mye inspirasjon av å se på tv, lese blader, se ulike mønstre på klær og stoffer. En annen inspirasjonskilde er å være på scrappetreff. Jeg prøver å komme meg på treff så ofte som mulig.
Da er det enten til Alnabru på Papertrends, eller om jeg selv arrangerer treff i barnehagen der jeg jobber.Å være på treff er både inspirerende, sosialt og utrolig morsomt!
Jeg har møtt så utrolig masse herlige mennesker gjennom denne hobbyen.
Eller hobby og hobby, det er vel mer en livsstil tenker jeg. Jeg tenker jo scrapping 24 timer i døgnet jo: D

Din siste dille?
Min siste dille er faktisk stempling! Da med Magnolia-stempler! Disse stemplene er bare så søte *sukk*Jeg storkoser meg med å sitte og male disse med Twinkling H2O.
I tillegg er jeg veldig svak for alt mulig av clearstamps, og for stæsjet fra 7Gypsies.
Ja og så må jeg ikke glemme American Craft sine Thickers! De er vidunderlige!Hvilket scrappeblad ligger på ditt nattbord?Akkurat nå ligger både Creating Keepsakes sitt mars nummer på nattbordet i tillegg til det siste Scrapbboks Etc. Dette er mine to favoritt-blader i scrappeverden!

Hva står øverst på din ønskeliste akkurat nå?
Foruten scrapperom, så tror jeg at en elektronisk kuttemaskin står veldig høyt hos meg!
I tillegg til alt det lekre stæsjet som Elsie Flannigan kommer ut med. Gleder meg veldig til dette kommer til de norske butikkene så man kan få sett mere på alt det herlige hun har skapt.

Hvem er din favoritt produsent?
Tror ikke jeg kan nevne bare en her. Jeg er utrolig svak for Basic Grey sine mønsterark-kolleksjoner. Blant stæsj ligger Heidi Swapp veldig nært hjertet mitt. I tilegg er jeg avhengig av Brads, i alle mulige farger og størrelser.

Hvordan bearbeider du en evt. scrappetørke?
Scrappetørke ja.. uff, det er fælt altså! Min løsning på det er å kaste seg over en scraplift eller en skisse! Man må bare!! Og kanskje rydde scrappe-plassen. Da kan man finne mye fint man ikke visste man hadde. *fnis*Noen ganger kan det også funke med et nytt scrappeblad og en stor kopp kaffe latte på min lokale kafé!

Hvordan vil du beskrive din scrappestil?
Min scrappestil ja... uff det er litt vanskelig. Den er vel ganske ren og enkel. Jeg liker rene linjer, og at bildene kommer i fokus. Den er ikke helt clean and simpel, men noen hakk under den kanskje. Jeg liker å prøve ut nye stiler, og jeg prøver å gjøre dem om så de passer mine album.

Hvilken LO er du mest fornøyd med?
Det må være den siste jeg scrappet av Elise.
Hun er kledd for karneval, i lyseblå prinsessekjole! Så jeg har scrappet en LYSEBLÅ prinsesse-Lo! Det er jeg ganske fornøyd med. Syns Lo`en ble veldig kreativ, med bruk avblonder og en god del bling-bling.
Ett lite utvalg fra Hege!s album

1 kommentar:

Monica sa...

Så koselig med besøk da :)
Håper skulderen bare blir bedre og bedre nå, så du får scrappet igjen snart :)

Håper vi sees tirsdag som vi snakket om :)