Sider

18. april 2007

Jupp,

da har jeg vært på min tredje fysioterapitime. Og hun er positiv. Syns jeg har en fin fremgang. Så jeg blir nok bra snart!!! *jippi*
Men jeg sliter skikkelig med dårlig samvittighet for at jeg ikke har begynt på bacheloren enda... Men jeg føler megikke klar enda. Mangler motivasjon om dagen. Er i en dum kneik.
Er litt sånn "orker-ikke-humør". Til og med å ta en telefon til astmalegen er blitt sånn "tar-det-i-morgen" ting. Hva sal jeg gjøre???
Tror det er fordi jeg, vi, har så mange ting som venter på meg, oss. Jeg skal skrive bachelor, komme meg tilbake i jobben min igjen, søke ny jobb, vi skal selge leiligheten, kjøpe ny, pusse opp. *phu*
Huff, nei... slutt å syt Hege! *ser strengt på meg selv*

3 kommentarer:

BEATA EWA sa...

Det er lov å syte og ikke orke så mye av og til, Hege! Men det blir bedre etterhvert! Go`klem til deg!

Tusen takk for koselig kommentar i min blogg! Har kikket på ting du lager og er skikkelig imponert - nydelige LOer og kort. Håper du blir bedre snart så det kommer mange nye kreasjoner i bloggen din!

Hilsen fra Beata.

Monica sa...

Dette går over etterhvert. Men husk at du har veldig vondt, og dermed har vanskelig for å få gjort alt du skulle ha hatt unna. Da mister man lett motet en periode. + du blir sikkert veldig trøtt av de smertestillende medisinene du må ta for skulderen også..... vet jeg blir det...
Men når skulderen din er mye bedre igjen, og du kan gjøre enkle ting uten å få vondt, da skal du se energien og pågangslysten kommer tilbake :)

Helle sa...

Vet hva du mener! Når man har mange store prosjekter på gang, så er det fort gjort at alle småting blir mindre viktige liksom, og da er det så lett å utsette det. Og heller bruke hodet på de store tingene. Men når du kommer igang med alt så løsner det sikkert. Sånn er det med meg i alle fall.

Ha en flott dag, og fortsatt god bedring med armen!!