Sider

11. juli 2007

Oppussingen har begynt!

Japp, japp - i går var vi på IKEA fra 10 til 13.30 å kjøpte kjøkken. Det ble litt over 500 kg med kjøkken, og alt dette bærte Odd Ivar opp 4 etg på under 1 time!!! Kjøkkenfrontene heter Nexus brunsort! Dritfine!! Så ska vi male veggen bak/over skapene i en fresh grønnfarge, og de andre veggene i fargen Latte. Og vi skal ha fliser i fresh grønnfarge også! Det blir kult! Jeg lover!!

Men vi skal ikke ta kjøkkenet først, vi tar scrapperommet mitt først, tenk!
Så i dag, etter en tur hos frisøren, dro vi på Bauhaus for å kjøpe maling og ting til det rommet. Jeg tenkte vi kunne legge på glassfibestrier og male men Odd Ivar mente det ble finere med å helsparkle og så male... og i og med at det er han som skal gjør det, så driver han nå åparkler veggene der inne. Så skal de males, en vegg i Nougat og de tre andre i Nevada. Om vi ikke tar to av hver da... Vi ser det ant hvertfall! Gleder meg utrolig til å se åssen den Nougat-fargen blir på veggen jeg!!
Så har vi kjøpt maling til stuen. Den blir i fargen Kritt. Alt foruten om veggen bak sofaen, som skal være i fargen Rumba.

Og akkurat nå står det mye rart rundt omkring på stuen vår. Her er både kjøkkenpakker, scrappe-esker og garderobedører!!

1 kommentar:

Heidi sa...

Ohh...skal bli spennende å se bilder Hege!!!!
Høres ut som flotte farger sammen!!