Sider

15. juli 2007

Scrapperommet er på plass!!!
Ja, så er ednelig scrapperommet oppe å går!! Jeg er så fornøyd med plassen jeg har fått ! Det er bare noen få ting som ikke er på plass, og det er en 2 meter lang stang over srappebordet, og noen hyller på kortveggene. Blant annet til monterte templer og til blomster og sånne ting. På stengene skal det settes kroker, og der skal jeg henge stæsj og sånt no. Så skal jeg også henge opp noen små zink-bøtter til blyanter, linjaler og sånne ting. Og så skal jeg henge en magasinholder på døren. Ja, så må vi sette opp døren ja... *hehehe*
Bakenfor dørene i Expediten har jeg gjemt lim og verktøy som hammer, eyeletsetter, holepuncher, tape og sånne duppeditter. Under bordet til skriver og scanner er det god plass til mine scrappevesk av ulike slag. Så ska jeg "bo" plassen inn og så se om jeg evnt trenger mer oppbevaring av noe slag. Gidder ikke kjøpe noe før jeg ser at jeg trenger det. Oh - jo, jeg sal kjøpe et stettefat til å oppbevare småing på bordet i tenker jeg. En ide jeg fikk i går, som jeg sikkert har "stjelt" fra Papertrends sin disk *knegg*4 kommentarer:

Linn Kristin Stølan sa...

Så fint!!! Så heldig du er som har eget scrapperom, endelig. Kos deg med innredning og scrapping framover!

elizabeth sa...

Gratulerer med flott scrapperom!! Ser bare helt topp ut. Blir bare ørlittegrann misunnelig her jeg sitter med scrappestæsj utover hele stua:) Kos deg med videre innredning (det er jo halve moroa med å ha et slikt rom) og mange gode scrappestunder!

Sonja sa...

Ser man det ja! Gratulerer med kjempefint scrapperom!! Du får nok mangen fine scrappestunder der (",)

ania sa...

Kjempeflott! Så herlig med eget scrapperom da :)