Sider

16. mars 2008

*Hurra*

I dg våknet jeg opp ca hodepinefri. Etter å ha spist frokost og sett ut av vinduet, kjente jeg meg full av energi. Jeg og Odd Ivar tok frem stolene til verandaen og satt der en stund å pratet sammen. Så fikk jeg lyst til å vaske vinduer, luke verandatrauet vaske verandagulvet og gjøre det fint der ute.
Fant frem hansker og gikk igang med lukingen. Jammen var det mye å luke! Og jammen klarte jeg å dra opp noen knoller vi satte nedi høst *fnis*
Da jeg var ferdig kjente jeg en kjent smerte i knollen min da. Hodpinen igjen. Ja ja.... gikk inn å la meg litt på sofaen. Ble bedre etter en stund. Bra nok til å lage litt vafler til oss to. I dag ble det grove vafler på oss. Og jammen ble de supergode!!
Legger ved oppskriften i tilfelle du vil prøve også!

* 3 egg
* litt sukker
* 3 dl sammalt hvete grovt
* 4 dl melk
* litt vaniljesukker
* Litt bakepulver
Så skal røren heve i ca 30 minutter.
Dette er viktig pga det grove melet.
nam * nam

2 kommentarer:

Vibeche sa...

Uff, uff, uff stakkars deg med den migrenen, dette kan jeg dessverre alt om. Jeg føler med deg og håper at den er gått over nå. Ser at du er en som sliter i flere dager når den kommer og det er for jævlig for å si det rett ut. Mine tanker går til deg og jeg håper det blir leeeeeenge til neste gang for oss begge ;)
Trøsteklem

Ellen sa...

Så bra at du hadde en bra dag endelig da! Ønsker deg ei helt hodepinefri påske!!:o) *storklem*