Sider

18. mai 2008

**


Ja, så var 17. mai over for denne gang.

Og tenk, det SNØDDE på morningen! Det har jeg ikke opplevd på alle årene min her nede altså!

Litt av et sjokk. Og det første jeg tenkte var; stakkars alle de som spiller i korps her nede i dag. For er det noe som er kaldt, så er det å holde i et messinginstrument i kaldt og vått vær!

******

Ellers så går nå dagene. Vi var på en liten utflukt sist helg. Da kjørte vi ut til Sundvolden og gikk tur der. Men det var så kaldt! *brrr* Fikk tatt noen bilder. Men syns kvaliteten ble så dårlig. Jeg er nå ikke så fotovant enda... Så i går, da jeg skulle ta bilder av Odd Ivar i 17. mai stasen, da skjønte jeg hva som var galt! Iso er en fin ting å stille på ja *rødme big time*

Så nå har jeg satt meg et mål, og det er at jeg skal bli bedre kjent med kameraet før sommeren kommer! Og den kommer fort altså! Jeg starter jo ferien min om ikke så veldig mange ukene gitt! En uke tidligere enn det jeg trodde først faktisk!

Så nå lurer vi på hva vi skal gjøre i ferien vår da. Vi ha 3 uker sammen. I fjor var vi noen dager i Grimstad, og besøkte Dyreparken i Kr.Sand. Vi er jo litt småforelsket i den parken da. Så vi lurer på å ta oss en tur ned dit i år igjen. Vi kan jo ikke være borte så lenge da, vi har jo en kanin å ta vare på også. Og vi gidder ikke betale i dyre dommer for å ha han på "beit" et annet sted. Man kan sikkert ha han med på hoteller rundt om, har sett at noen tillater dyr, men det gidder vi hvertfall ikke. Litt mye å dra med seg ja. Skulle ønske vi kjente noen her nede som kunne ha lyst å ha han i ferien da.... men men.

Svigersene drar på hytta så dem kan vi ikke bruke.

1 kommentar:

Jennie sa...

vi kan ju alltid byta en 7åring mot en kanin ;)