Sider

5. juni 2008

Argh - sukkermaur!

Æsj, nå har vi blitt innvadert med sukkermaur ute i den flotte kassa på verandaen! Vi hadde det i fjor også, men trodde vi klarte i drepe dem siden de ble borte. Men i dag vrimler det der ute. Eller, det KRYR!!!! Så nå har vi vært på Plantasjen å kjøpt maurkverkemiddel!
Måtte de dø alle sammen i løpet av natten! *ser stygt på maurene*
************************************************************

Ellers så er jeg temmelig skuffet over UNIO nå. Jeg føler vi streiket for ingen nytte. Kastet bort masse verdifull tid som jeg heller kunne brukt med barna i barnehagen!
Vi får ikke en dritt igjen for streiken i år. Ingen lønnsøkning i år. Men vi er lovt penger i 2009 og 2010 *HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA*
Jeg ler, ondskapskfullt av dette "løftet". HALLO!! Jeg har bruk for penga mine i år jeg! Jeg vil ha no igjen for alle årene på skolen! VI som jobber i barnehage fortjener så mye mer enn det vi har pr.i dag.
Assistenten var heldig da. De gikk opp noe da. De kom best ut av det.
Man skulle kanskje tatt en annen utdannelse. Men nå trives jeg jo godt der jeg er da.
Så hørte jeg at det ikke blir noen uravstemning for UNIO har takket ja på vegne av medlemmene!!! Noe så dustete!
Kanksje jeg skal bli politiker. Så kan jeg øve opp en tale med masse løgn og late som jeg tror på det selv! Hvordan kan disse menneskene sove godt om natten?? Hvordan kan de gang på gang love penger hit og dit og så skjer ikke noe???
*frustrert*
Og jeg har hvertfall skiftet mening om hvilket parti jeg stemme på ved neste valg!
Og jeg lurer seriøst på å melde meg ut av Utdanningsforbundet. Er jo ikke vits å betale masse penger til noen som skal ta vare på våre interesser når dem oppfører seg som umodne unger!

3 kommentarer:

Nina sa...

Enig med deg, Hege! Streik til ingen nytte. Nå kom heldigvis ikke jeg så langt at jeg ble tatt ut, men min arbeidsplass ble rammet den også. Og jeg vurderer sterkt å melde meg ut av sykepleierforbundet. For det første har de knapt vært synlige i denne streiken, og for det andre for at UNIO ikke klarer å forhandle frem en krone i lønnsøkning. Sykepleierne blir snart tatt igjen av pleieassistenter og hjelpepleiere lønnsmessig. Akkurat som førskolelærerne blir tatt igjen av assistentene. Utdanning må lønne seg!

Filippa sa...

Jeg kan ikke få sagt hvor enig jeg er Hege, det ble jo helt latterlig å ta så mange ut i streik uten at vi fikk noe igjen.

Utdanning burde lønne seg og med tanke på hvor mange førskolelærere det mangler i barnehagene burde de se at man faktisk må tilby mer penger for å få førskolelærerene i barnehagen. Jeg skal jobbe som ped leder dette året, men det blir nok ikke mer enn det. Tar vidre utdanning og satser på skolen, har bedre lønn og vilkår der.

Nå gjennstår det å se om vi får noen penger til neste år, nesten sånn at KS tror at alle føskolelærere tror på julenissen.

Men over til noe annet, vi får nyte den fine helgen og ikke ergre oss over dårlig lønnsoppgjør.

Marte sa...

Hei Hegemor! :)

Du har så rett, pengene i dette landet er ikke akkurat rettferdig fordelt.. Men,som du sier - så er jeg også fornøyd med yrkesvalget. Det er jo bare så koselig å jobbe med disse små tassene. Dessuten får man lov til å være litt crazy ;)

Stor og god klem til deg!