Sider

31. oktober 2008

Vi feirer 11 år i dag!

Jepp, det gjør vi. Det er i dag 11 år siden vi møttes på Studenten i Oslo. Vi pleier ikke kjøpe gaver til hverandre på slike merkedager, men jeg lagde et kort til Odd Ivar likavell. Og tror du jammen ikke han kom hjem med en fantastisk flott bukett liljer til meg!


Sjekk denne flotte buketten da!!! Odd Ivar; Æ elske dæ!!

Det lille søte gresskaret er det ei på jobben som har skjært ut. Hun ville ikke ha det med seg hjem, så da adopterte jeg det like så godt!
I kveld skal vi forresten kose oss med god mat og kanskje et glass vin. Den gode maten er: *trommevirvel***** TACO!!!!! Jeg mener, er det fredag så er det fredag altså! Og elsker man taco, ja så kan man godt spise det på 11 årsdagen også! *hehe*


Disse skjønne sjokoladeuglene måtte fotograferes før de tok ferden ned i magene våre da *knis*
Kjøpte de på sjokoladebutikken på Bærums Verk, og de smakte fortreffelig. Det var litt trist å spise dem, men sjokoladesuget vant gitt!
Jeg har forresten hatt en meget slitsom uke, sånn hodemessig. 4 av 5 dager med migrene. Jippi. Og jeg som skulle på treff på Kort og Godt i går, sammen med blant annet Marte og Monica. Jada.... det var bare å kaste inn håndkleet og innta horisontalen da jeg kom hjem.
Det er forresten helt for jævlig å være på jobb når man har migrene/hodepine. Jeg har liksom begge deler. Det starter med hodepine fra nakken/skuldrene, så utvikler det seg til migrene.

5 kommentarer:

Carrin sa...

Gratulerer med 11 år!! Og nyyydelige sjokolader da?! Du måtte vært BRA søtsugen tipper jeg...hihi!

Nina sa...

Gratulerer så mye med 11-årsdagen :o)
Nyyydelig kort du har laget!

Fatima sa...

For et nydelig kort du har laget. Og den sjokoladen skjønner jeg godt du måtte spise opp.

Monica sa...

Gratulerer med 11-års dagen, vi følger hakk i hæl, "feirer" i romjulen vi ;)
Savnet deg på torsdag, var utrolig koselig å være på treff der, blir nok ikke siste gang. Men jeg hadde jo gledet meg til å se deg igjen da. Håper hodepinen har gått sin vei. Klem

Angelo sa...

Såååå nydelig kort du har laget til din kjære!!! Gratulerer med 11 år!!
Vi savnet deg på torsdag, men håper du kommer sterkere tilbake på neste treff!! Det virker som alle hadde det veldig koselig og det er jo selvsagt jeg kjempeglad for!

Ha en kjempefin uke, og jeg krysser fingrene for at hodet holder seg i orden i framtiden!

Klem, Kristin :)