Sider

22. januar 2009

Har vært kreativ!

Ja, nå har jeg vært i det kreative hjørne igjen. Siden jeg aldri har blitt helt komfertabel med det siste maleriet mitt, så bestemte jeg meg her om dagen for å lage et nytt. Jeg ville ha det rødt, siden det andre kunstverket vårt, som vi har lagd sammen, er rødt. Så vi dro ned på Søstrene Grene og kjøpte akrylmaling og lerret. Ramme hadde vi fra før. Jeg hadde et klart bilde i hodet av hvordan dette maleriet skulle se ut. Bortsett fra at det skulle være rødt, så skulle det også være et opphøyd hjerte midt på. Hjertet har jeg lagd ved hjelp av Pebeo Modeling Paste, så er det malt med Acryl-maling fra Søstrene Grene i fargen 315 Crimson Red.
Her er hvertfall resulatetet:
Legger også ved det andre maleriet som vi lagde for en god del år siden. Dette har vi tegnet, Odd Ivar satte det sammen med finerplater, og jeg har malt. Dette er på en måte litt 3D.
Så skal jeg lage et bilde til. Dette skal være i str 35x120, og skal henge på veggen bak spisebordet. Størrelsen og fargen er det eneste jeg vet så langt. Så får vi se hvordan mønster eller utforming det får. Har du en ide så gi et pip da vel ;-)

3 kommentarer:

banglamarie sa...

Så flott det hjertebildet er! Nydelig!!

Berit sa...

Kjempeflott bilde med hjerte!!!
Helt diggbart rett og slett!!!! :D

God helg!!

Carrin sa...

Høh?!
Dæggern råkke altså!! Dette var jo knall jo!! Skikkelig bra!! :)