Sider

22. april 2009

Retro-Ugle

Sjekk denne utrolig kule UGLA jeg fikk av Bengt og Anne Silje da Bengt kom hit i går! Den er til å ha stearinlys inni! Jeg ELSKER den! Det var egentlig mamma som fikk tak i den i en butikk i Svolvær. Den hadde vært i en utstilling der!
Her står den på bordet ute på verandaen sammen med stemorsblomstene jeg kjøpte på Plantasjen i dag. Krukka de står i er kjøpt hos Mester Grønn tidligere i vår. Bordet er i skifer og det har Odd Ivar laget helt selv!!! Stolene kjøpte vi på Plantasjen i fjor sommer! En liten frokostplass i solen på verandaen!

Så kjøpte jeg denne flotte blomsterkassen med 3 zink-potter nedi. Her har jeg puttet oppi en Forgle-meg-ei og to hagenelliker. Syns det ble veldig fint jeg! Så MÅTTE jeg bare kjøpe denne kule blomstrete hagespaden!

Her er "hovedsittegruppen" på verandaen vår! Her er det varmt og deilig på gode vår og sommerdager!
*****
Bengt er her nede for å gå på kurs. Han overnattet hos oss til i dag, men i natt skal han bo på hotell i Sandvika. I kveld skal vi alle fire, jeg, Odd Ivar, Geir og Bengt ut å spise i Sandvika. Gleder meg. Det er sjelden vi søsken er samlet, så vi benytter alle sjanser vi får!
Og apropo det; så har jeg og Odd Ivar bestillt oss tur nordover til mamma, pappa, ELise, Martine, Bengt og Anne Silje!!! Og vi storgleder oss!!! Endelig skal vi få møte Martine for første gang! Og vi skal treffe Elise igjen!!! Har hørt rykter om at hun gleder seg til det hun også!

5 kommentarer:

Nina`s Rosa verden sa...

Nydelig ugle du har fått deg, og så kos at du kan ha lys i!!!!
Koselig med blomster ute igjen, jeg har begynt jeg også!
Herlig tid vi har foran oss nå!
Klem!

Tonje sa...

Så utrolig hyggelig og kul ugle du har fått deg! Det skiferbordet var fantastisk flott! Og den spaden da... sikle, sikle.. jeg har sett lenge på den jeg også. Det var mange flotte vårbilder!

Irene sa...

Så tøff ei ugle, et ekstra pluss at man kan ha lys i. *litt misunnelig ja* Jeg vil også ha det så koselig på min uteplass. :-)

Kos dere med våren!
Hilsen Irene

(Favvis)Maria sa...

Naaw, vilken söt uggla!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色