Sider

24. mai 2009

Nye Lo`er!

Til Martine sitt album. Begge bildene har jeg funnet i bloggen til mamman.
Teksten på begge sidene er også hentet derfra. Det er veldig greit for meg når du legger ved tekst, Anne Silje! Tusen takk!! :-)
Da jeg ryddet scrapperommet mitt her om dagen, så kom jeg jo selvfølgelig over scrappesaker jeg ikke hadde sett på en stund *knis* Blant annet filtswirlen på den over her. Det er lenge siden jeg har brukt disse. Føltes godt å endelig bruke noe av det gamle igjen. Brukte også en del "gammelt" på kortene jeg lagde i går.
Hvorfor skal det være sånn at det nye man har frister mer enn det gamle? Man burde jo utfordre seg selv til å bruke opp gamle skatte før en kjøper nytt, eller hvertfall før en går løs på det nye man har kjøpt seg.
Men når det er sagt, jeg ser helt klart hva jeg trenger mer av. Mye mer av. Og det er bokstaver som passer på sidene i størrelse 6x9". Det begrenser seg litt. Men Giggles til Thickers passer helt PERFEKT!!! Og selvfølgelig går det glimrende med Thiny Alphas fra MM! Har vel omtrent brukt disse to på samtlige sider til albumet til Martine!
Ja, så kom jeg jo på at jeg trenger jo et album selv av henne!! Så jeg må nok scrappe dobbelt opp, og fordele likt mellom oss tenker jeg!
Nå er det ikke lenge igjen før vi skal møte Martine for første gang! Vi gleder oss veldig!
Og vi gleder oss like mye til å møte Elise igjen! Hun har sikkert blitt kjempelang siden sist. Jeg prater jo med henne på telefonen innimellom. Hvor hun synger en sang, eller forteller en vits *knis* eller bare forteller hva hun har gjort den dagen. Hun er ei ordentlig skjønn jente! Hørte fra mamman min at hun hadde sagt at hun trodde nå jeg var mest tante til henne, og ikke så mye til Martine!! Det er vel sånn at det alltid er spesielt med den første man blir tante eller onkel til. Hun er nå godjenta vår da. Uansett. Og vi har god plass til to godjenter i våre hjerter, både jeg og onkel Odd Ivar.
Nå skal jeg slutte å skravle og gå å finne meg noe mat. Kjente nå at det rumlet i magen, og ser på klokken at det er noen timer siden frokost ja! Man glemmer jo tiden helt når man scrapper og koser seg!