Sider

9. juli 2009

Jeg har scrappet litt igjen!!

Jepp, jeg har scrappet litt i det siste. Alle bildene er fra pinsen da vi var på Laupstad å besøkte familien min. Det er vel ikke så mange bilder av hele familien, det går stort sett i Elise og Martine gitt!!
En god del av bildene tok jeg med mobilen min. Og fordi jeg ikke har noe fotoredigeringsprogram på min nye pc, så er disse helt ubehandlet gitt. Derav det litt dårlige lyset på bildene. Men alle er i 10x15, og jeg syns ikke det ble så ille. Men noen reagerer nok på at man bruker helt ubehandlede bilder da!!
Et par av sidene ble scrappet på treffet på Steffens før ferien. resten har jeg lagd hjemme. Jeg har kost meg en god del på scrapperommet så langt i ferien. Hvertfall denne uken her. forige uke lå jeg med bronkitt, og med den varmen som var da så var det lettest å være hel grønnsak på sofaen! Over: et mobilbilde av meg som mater Martine med flaske. Dette var en skikkelig kosestund.
Over: Enda et mobilbilde! Denne gang av meg, Odd Ivar og Martine! Ikke verdens beste bilde kanskje, men jeg syns det var litt moro at vi alle tre liksom titter inn i bildet, litt sånn halve ansikter her og der men... Moro lell, og et fint minne i albumet!

Over: Her er Elise. Hun har blitt så stor siden vi såg henne sist! Men like vakker og sjarmerende! Her sitter hun å drikker et stort glass Pepsi max sammen med meg og Odd Ivar. Hun ser så utrolig tankefull ut på bildet synes jeg. Derav tittelen.


Over: Som teksten på Lo`en forklarer så hadde Elise mange roboter på rommet sitt. Denne hadde hun imidletrid hos mimmi og far. Og hun lektet en god del med denne. Den kunne skyte ut kuler og den lagde lyd. Litt uvant leke for ei jente, men kult er det!! Bakgrunnsarket her ganske så kult i grunnen, for baksiden av det både føles og ser ut som et gammelt respatexbord!! Du kan se litt av det under teksten!

Over: dette bildet er fra da jeg og Odd Ivar fulgte Elise til barnehagen. Hun hadde hatt fri fra barnehagen noen dager, men den siste dagen vi var der ville hun dit, for da kunne vi følge henne sånn at hun kunne vise oss Laupstad barnehagen sin! Hun sier ikke barnehagen sin, men Laupstad barnehagen sin! På vei til barnehagen måtte vi stoppe flere ganger for blant annet å plukke blomster. Men været var ufyselig, og vi skulle rekke frem til frokost, så vi hadde det litt travelt. Men vi hadde tid til noen stopp likavell. Men altså, dette bildet er tatt 2. juni og ungene der måtte gå med votter og lue, mens unga her sørpå badet og koste seg i sommerværet!! Kontraster gitt!!

Over: Elise lekte mye katt mens vi var der. Og særlig en gang vi var hjemme hos henne lekte hun det mye. Og mens hun var katt kravlet hun rundt omkring på sofaen og over oss hele tiden. Kosleigst var det nåe hun la seg på fangene våre for å bli kost med! Her foreviget med mobilen min!!

Over: Martine hadde begynt med grøt bare noen dager før vi kom nordover. Og jeg fikk selvfølgelig lov til å mate henne med det også. Mne jeg er jo ikke akkurat vant til å mate småbarn med grøt, så ikke all grøten havnet i munnen!! Her er Martine foreviget med mobilen da vi var ferdig med grøten!! Jeg måtte faktisk ta av brillene mine da det var grøt på dem også!! Etter grøten var det deilig med et bad for Martine. Men da ble hun litt redd meg, og jeg tror det kom av at jeg plutselig ikke hadde på meg brillene, og såg helt anderledes ut! For da jeg fikk på meg dem igjen, så var vi bestiser med en gang!!

Over: Ja tittelen sier sitt her! Elise har fått det for seg at hun skal spille harpe når hun blir stor! Og da må man jo øve. Og hva kan vel være bedre å øve seg på en på en eggedeler?? Det er jo omtren det samme som en harpe!

Over: dette bildet er fra samme seanse som "tankefull"-bildet. Hun er glad i brusen sin. Og det tror jeg hun har arvet fra opptil flere i familien på en gang gitt!! Men hun får iflg noen bare drikke brus på lørdager, men siden vi var der fikk hun nå litt hver dag. Hvertfall de gangene vi drakk brus.
Alle sidene her er scannet inn på pc`en. Men jeg syns scanningen ble litt dårlig, hvertfall på de sidene jeg croppet for å legge ut på Minneriket. Disse som ligger her er i sin orginale oppløsning, så jeg håper de er bedre.... Hvis ikke beklager jeg litt kornete oppløsning!
Jeg har forresten noen sider til å vise frem, men de er i str 12x12, og de gidder jeg ikke scanne, men fotograferer, så de kommer senere!
Men kos dere med disse første, og legg gjerne igjen en kommentar, så skal jeg jammen komme å hilse på deg i bloggen din!! :-))

4 kommentarer:

Nina sa...

Kjempe nydelige LOer du har laget, og jeg synes nå at bildene er fine som de er jeg da :)

mumi sa...

Så utrolig mange flotte LO'er du har laget. Likte så godt at du har brukt helt vanlige uredigerte hverdagsbilder:)

Nina sa...

Hei... igjen... :)

Hvis du går inn her InkyWinks og bare blar nedover ett stykke vil du finne mal på kort med skuff.

Nina sa...

Så mange flotte LO'er:o)
Må si du har vært produktiv i det siste:o)