Sider

9. desember 2009

Min favorittfilm!

Jeg elsker en god romantisk film. Og jeg er ikke flau over å innrømme det heller. Og jeg er også sånn at jeg kan se samme filmen 1000 ganger og enda leve meg like mye inn i den hver gang. Filmer jeg har sett ørten ganger er f.eks: Can`t buy me love, Top Gun, Dirty Dancing, Road House, Bridget Jones, Pirates Of the Caribian, Elisabethtown . Ja som dere skjønner, listen er lang! Men nå i det siste har det bare gått i en film: The Holiday! Jeg bare ELSKER denne filmen. Og jeg gråter på samme sted hver gang. Det slår aldri feil. Du blir kanskje overrasket over hvilken del av filmen jeg gråter i, men det er når Kate Winslet (Iris Simpkins) går inn sammen med Eli Wallach (Arthur Abbott) til "En kveld med Arthur Abbott. Jeg syns bare det er så nydelig!
Ellers så er det jo en skikkelig høydare at Jude Law spiller i denne filmen. Jeg syns virkelig at han kler rollen som Graham Simpkins. Skikkelig sjarmerende og good looking engelskmann! Cameron Diaz er jo flott som alltid. Jeg liker henne veldig godt, både i denne filmen og andre. Jack Blask har jeg egentlig ikke noe særlig forhold til i film, bortsett fra her, men han er skikkelig søt i rollen som Miles. Vel, som dere skjønner så er jeg bittelitt forelsket i denne filmen, og den passer jo ekstra godt å se i disse tider da!! Det er jo vinter og desember i filmen også.
Så om du ikke har sett denne, og du liker en god amerikansk romantisk film, så se denne!! Du bare MÅ!!!
Jeg er litt sånn: Bare MÅ sen den, bare MÅ!!!
5 kommentarer:

Marte sa...

Det er jo min favorittfilm! Kan se den minst 1000 ganger, den er helt nydelig! :)

Håper alt står bra til med deg, min venn!

Janne sa...

Takk for film tips, har ikke sett denne filmen men jeg også elsker romantiske filmer som feks Bridget Jones, Notting Hill, Love Actually osv så denne faller nok også i smak hos meg og ☺

Ann Hedvig sa...

Skjønner at vi kunne satt en hel helg og sette filmer sammen Hege :o)

Tror nok listen vår over filmer seg nokså lik ut, og ikke minst elsker jeg også the holiday. (Men tipper min bedre halvdel begynner å bli litt lei den ;o))

Anne Silje sa...

*elsker denne, jeg og! Virkelig elsker!*

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra