Sider

28. februar 2010

Litt interiør..

Jeg, eller vi, føler veldig for litt oppfrisking av interiøret her hjemme. Vi trenger sårt en ny sofa. Den vi har begynner å bli ganske slitt. Og vi har en 2-seter med sjeselong. Vi er ikke sikre på hva vi vil ha neste gang. 3 og 2-seter? 3+3 - seter? Hjørnesofa? Vet ikke helt, så vi må nok ut på et par butikkrunder snart. Så kommer fargevalget inn. Den vi har er koksgrå. Nå tenker vi farger. Jeg tenker rødt... men kanskje det blir for heftig i lengden. Bildet over er hentet fra Skeidar
Bildet under er fra IKEA.
Så har vi lenge snakket om å kaste ut skjenken fra IKEA, og bytte den ut med denne Bestå-kombinasjonen fra IKEA. Men ikke med så mange dører. Men vi trenger oppbevaringsmuligheter på stua, og denne har supermasse plass. Både til cd`er, filmer, duker, stearinlys, vaser, kakefat osv. Dere vet hva jeg mener.
Og vi har en ganske stor vegg å fylle, så plass er ikke noe problem. Denne komboen er vel 240 x 192 tror jeg. Så tenker vi at om hele greia er hvit, så ruver den heller ikke så veldig. Ja, og så skal det ikke være dørhåndtak på dørene, bare sånn man klikker inn lissom.


Nytt teppe under sofaen ville også vært fint. Jeg liker sånne langhårete tepper, selv om jeg ser det upraktiske i det. Og jeg er ganske sikker på at Odd Ivar også liker langhåret tepper. Grønt er fint, det blir som en eng liksom.....
Men fargen på teppe må jo passe til sofafargen, så.... Teppene vi har nå er beige med brun kant. Og det er sånn hardt teppe. Skjønner du? Nå har vi også likt teppe under både sofaen og spisebordet. Og jeg tenker at det kanskje er kult med ulike tepper jeg...!
Så har vi enda ikke kjøpt stoler til kjøkkenet. Enn så lenge bruker vi to fra spisestuen. De er sorte så det passer bra. Men jeg sikler på denne go`saken fra Bolia. Vi har vært å testet denne i Sandvika. Og den er kjempegod og sitte i. Og den vil være mindre skadelig for parketten på kjøkkenet vårt. Altså uten ben mener jeg... :-))

Den som hadde lomma full av gryn du! I tillegg til alt dette så vil hvertfall jeg ha ny seng. Men det blir ikke prioritert tenker jeg. Det er ikke en nødvendighet lissom..!

4 kommentarer:

Filippa sa...

Sofa valg er ikke lett. Du har funnet masse fine møbler, gleder meg til å se hva dere ender opp med.

Anonym sa...

Hej där!

Här fanns det massor med roligt att kika på & fina alster! =) Har aldrig hälsat på hos dig förut men nu kommer jag att komma tillbaka.
Du är välkommen att hälsa på hos mig.

Ha det gott, kramar Ulrica

Maren sa...

Utrolig mye lekkert du har funnet! Rød sofa er knalltøft, men det setter veldig "tonen" for stuen da.. og jeg tror jeg hadde vært redd for å gå lei av den rett og slett. Min stemor hadde rød sofa og angret seg bittert etter halvannet år (den ble til slutt 12 år... så hun angret lenge :p)

Ha en fin kveld!
Klem fra Maren :]

Kristin sa...

Her var det veldig mye lekkert! Jeg ønsker meg ny sofa jeg også... En sånn som både er hjørne og sjeselong :)