Sider

2. mai 2010

Søndagstur til Fornebu


Er ikke dette en vakker pus? Jeg syns dette er den vakreste katten i hele verden ♥ Den er ikke vår, desverre, men den bor i blokka vår da. Så jeg koser med den nesten hver dag. Da den kommer løpende mot oss når vi kommer hjem fra jobb!

I dag har vi vært ute å gått tur i det nydelige mai-været! Solen skinner fra nesten skyfri himmel, ikke supervamt akkurat, men hva gjør egentlig det så lenge det ikke regner og solen skinner??
VI kjørte til Fornebu og parkerte bilen. Så gikk vi rundt i Nansenparken. Et fantastisk flott parkannlegg med masse kunstige bekker, flotte gangstier og masse fine lekeplasser for barn! I og med at jeg jobber i barnehage, så legger jeg alltid merke til dette!! Og snart skal jo de store barna i bhg`en ned dit for å delta på Grand Prix-fest!!
På bildet over her ser man i det fjerne det gamle flytårnet. Der er det i dag kaffè, og vi tok turen innom å kjøpte oss en dobbel latte og en sjokoladekjeks!
Her sitter Odd Ivar i sivet. Han hoppet fra stein til stein for å komme seg dit! Typisk Odd Ivar *fnis*
Så et bildet av en solglad Hege. Og ja, til dere som kjenner meg, jeg er litt langhåret for tiden. Er inne i en skal-jeg-spare-håret-periode!
Det var forresten utrolig masse folk ute å gikk i dag. Man vet å sette pris på godværet i dette landet vårt!

2 kommentarer:

Nina sa...

Så flotte bilder:o) Visst er det fint i Nansen-parken:o)

KristinSK sa...

Takk for godt turtips. Skal jammen ta med meg mann og barn til Nansenparken en dag.