Sider

5. september 2010

Sjiraffen Laffen!

Planen for i dag var egentlig å dra på "Gjør din bolig bedre-messen" på Fornebu. Men det fristet mer å være litt ute i det nydelige høstværet, så vi dro opp til Bærums Verk. Her var vi blant annet på Marias Spisskammerse og drakk en nydelig Frappe Mocha og spiste et deilig bakverk. Husker ikke hva det het jeg, men det var wienerbrød-deig, i "muffinsform" med valnøtter og rosiner. Nydelig var det! Så ruslet vi rundt på Verket. Et av de vakreste stedene i Bærum.
I et av småhusene, Portnerstuen , ligger Galleri Tore, der fant jeg dette nydelige smykke. Det er i keramikk og kommer fra Nabben Brukskunst. Det er festet på en skinnsnor. Jeg bare MÅTTE ha dette med meg hjem. Rundt armen på bildet ser dere litt av amrbåndet jeg kjøpte på Rena forige helg. Det er fra Pearl for Girls. I like it a lot!!
Det har alltid vært masse skulpturer rundt om på Verket. Og denne fasinerte oss i dag. For meg ser det ut som en stor person som ligger, omringet av mange små personer. Litt sånn "Gullivers reise"-aktig. RUndt halsen på disse småfolkene henger det masse smykker ala dogtags. Og hele innstalasjonen står oppå tjukke glassplater.

Kjæresten min ♥♥♥ Dette bildet er tatt utenfor veggen til Verket Interiør. Flott murvegg. Vi liker sånne gamle murvegger. De er så mer forseggjort enn dagens murvegger. Ingen som spekker så fine fuger lengre..!
Og her er HØSTSJIRAFFEN vår! Eller Sjiraffen Laffen om du vil. Den er også kjøpt på Galleri Tore. Mener denne er lagd i Sør - Afrika. Utrolig søt er den. Kun lagd av små perler og ståltråd. Hadde denne i mange ulike størrelsen, men vi falt for den minste av dem vi.
I dette galleriet var det forresten masse flott kunst av Tore Wilhelmsen selv. Blant annet et stort maleri hvor midten var et vevd stykke stoff, så var det sort akrylmaling i bølger rundt, og i midten, oppå vevingen var det en bjørkekvist kledd med tynn tråd. Men det var litt for dyrt akkurat nå. Han solgte også masse flotte puter han hadde vevd selv.

EDIT: Her er bildet jeg prøvde å forklare!!

Alt i alt en flotters søndag!!

2 kommentarer:

banglamarie sa...

Lenge siden jeg har vært på verket. Koselig der!! Tøff sjiraff :o)

Ellen* sa...

Hihi - Laffen ser litt småskjelven ut:o) Litt sånn nyfødt føll - kanskje han er det?:o)

Jeg har aldri vært på Bærums Verk, men det høres ut som et veldig trivelig sted!:o)