Sider

5. november 2010

Cupcakes


Det er vel ingen tvil om at jeg er svak for muffins, eller cupcakes om du vil. Jeg er nemlig svak for begge deler jeg :-)
Jeg driver å tester ut oppskrifter og toppinger til disse. Og her om dagen fikk jeg tak i sånn skikkelig amerikansk farge-gel som man bruker istedenfor konditorfarge. Denne gel`en har mye mer fargepigmenter enn konditorfarge, og jeg tror den kommer i mange flere spreke farger også. Så da jeg lagde cupcakes sist lagde jeg lilla topping! Og denne toppingen ble skikkelig god. Fargen setter ikke smak altså!
Fargen lilla er forresten vanskelig å forevige på film syns jeg. Jeg får det hvertfall ikke til. Det vil altså si at lillafargen på frostingen her er mye finere og ikke så blå som på bildet. Men jeg kan nok fint bruke mindre farge ja.
Dette er forresten sjokolademuffins da.
Men drømmen er å bake Red Velvet cupcakes, sånne som jeg spiste i Bergen på Eat My Muffin ♥♥♥
Og det tenker jeg å gjøre i morgen. Jeg har kjøpt inn alt som trengs, så dette blir spennende.

På bildet er det forresten også en ugle om du ser nøye etter. Den er skikkelig fin, og den nyeste i familien Owl her hjemme. Jeg er litt sånn ♥♥ i denne altså!!

Ps: er det noen som kan lære meg hvordan man streker over ord i bloggen?
Edit: Etter hjelp fra Heidi fikk jeg til gjennomstreking!! Tusen takk for bra tips!!

3 kommentarer:

Heidi sa...

Angående gjennomstreking: Har du gammelt redigeringsprogram på bloggen? Hvis du har det, gå inn på innstillinger og bytt til oppdatert redigeringsprogram. Der ligger gjennomstreking ved siden av understreking. Håper det hjalp! :o)

Heidi sa...

Bare hyggelig! Og fine muffins. Og uglelysestake! ;o)

Filippa sa...

De muffinsene så fantastisk gode ut, har du en god oppskrift på toppingen? Jeg har lyst til å forsøke meg på dette. Det nye familemedlemmet i uglefamilien var veldig søt.