Sider

11. desember 2010

Vårt minijuletre ♥

 Jeg er vokst opp med fargede lys på juletreet. Og jeg syns det er så koselig. Så for noen år siden kom jeg over sånne små lys med fargede pærer. Disse har vi hatt på en liten busk i kassen på verandaen. For Odd Ivar deler ikke min entusiasme for fargede juletrelys! Men jeg er fornøyd med å ha dem utenfor stuevinduet altså.
Men i år fikk jeg en smart ide *pling* Jeg husker at da vi kjøpte juletre i fjor så såg jeg at de også solgte bittesmå juletrær i potte! Så på onsdag dro vi ned til Plantasjen for å finne kjøpe et sånt. Og det gjorde vi. Vi kjøpte også en finfin flettet kurv til å sette det nedi.
Så dro vi hjem og jeg pynta det med mine fargede lys. Så satte vi Odd Ivar det på skiferbordet som står rett utenfor stuevinduet vårt! Så nå kan jeg nyte synet av fargede juletrebelysning fra sofaen! Det er koselig det :-)
Ved siden av juletreet har jeg også satt ut 3 Norgesglass med telys nedi. Og det er SÅ koselig når det er mørkt! Men jeg klarer bare ikke ta noen fine bilder å vise dere av det, så dere får bare tro mitt ord altså ;-)En liten oppklaring på juleduken fra i går; den kommer nok fra Odd Ivar sitt barndomshjem og ikke mitt. Ikke alltid like greit å vite hvor ting kommer fra. Gode gamle 70-tallet ♥

1 kommentar:

banglamarie sa...

koselig!!
Kan tenke meg det er ekstra stas i mørket!
Ønsker deg gode adventsdager :o)