Sider

14. februar 2011

Hjerteranke!

 
Jeg har kjøpt en blomst i dag. En hjerteranke. Har absolutt ingenting med Valentines dagen altså. Men vi var i Sandvika, og gikk forbi Interflora, og da kom jeg på at vi hadde et gavekort derfra som vi fikk av tanta mi til jul! Og jeg har en stund tenkt på at hjerteranke er en ganske søt blomst i grunnen. Og damen i butikken sa at den kan stå mørkt eller lyst også midt i sola, og den trenger lite vann. Så da må den jo passe fint inn her!


Published with Blogger-droid v1.6.7
Ellers så var jeg igrunnen i Sandvika for å kjøpe inn litt glutenfritt for baking. Jeg har nemlig bursdag til søndag, og da må jeg jo ha litt kake. Så jeg var på en helsekost å kjøpte noe "vanlig" mel fra Dove og en brødmiks til supergrove rundstykker. De gode, men dyre!!! I tillegg fant jeg noen gode kjeks, og på Ultra fant jeg Fiber Husk (?), Toro sjokoladekake, brun saus også fra Toro. Så var det nok litt mer, men jeg husker ikke hva. Glems jeg ja!
Vel, nå skal jeg sløve litt med tv`en, 
Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

så fin plante, den likte jeg!
Tusen takk for at du følger bloggen min...¨

Stilige kasser på kjøkkene!
klem

salige lavendel sa...

Hjerteranken har vært en yndling her hos meg i årevis. Den er så utrolig grei å ha med å gjøre!! Vakker er den også. Takk for titten her hos deg =)

Jennie sa...

Hej du.
Jag ta ca 1-2 cm ingerfära jag.
Blir liggande en deg på botten av kopper.
Brukar ha mjölk och socker i teén -då smakar den vartfall lite bättre. :)

Jag tycker det smakar huvudvärk jag då..

Men; det funkar :)