Sider

25. juni 2011

Lite blogging...

Uff, det har blitt litt lite blogging i det siste fra meg. Ikke at jeg tror så mange savner det, men jeg savner å blogge selv! Jeg liker å skrive i bloggen min. Liker å skrive om ting som skjer rundt meg og de jeg er sammen med. Det er en del ting jeg ikke kan skrive om her enda, men snart....
Men anywhooo - her i heimen nærmer det seg sommerferie. Jeg er SÅ klar for ferie! Hele kroppen bare skriker etter ferie nå kjenner jeg. Men så er det samtidig litt vemodig også. Jeg skal nemlig bytte avdeling i barnehagen jeg jobber i. Jeg skal fra høsten av jobbe på en avdeling med barn fra 1- 5 år.. Pr i dag er jeg på en avdeling med barn fra 2-5 år. Ikke store forskjellen tenker du kanskje. Men der tar du feil! Der jeg er nå er det bare 4 to-åringer, og der jeg skal fra høsten er det 9 ett og to-åringer, i tillegg til de store barna. Jeg skal jobbe mest med de store barna. Det er 12 barn over 3 år.
I tillegg til barna skal jeg jobbe med en pedagog til i tillegg til meg, og to assistenter. Det blir veldig spennende å jobbe så tett med en pedagog til. Jeg tror det blir veldig givende.
Men det er trist å slutte på en avdeling da. Trist å "forlate" barna jeg er så glad i, og ikke minst de to flotte damene jeg har jobbet med i 4 år nå. Astrid og Mette. Jada, jeg vet vi fremdeles er i samme barnehage, men vi skal jo ikke jobbe så tett sammen lengre. Så i går da Astrid gikk ut i ferie, ja da felte jeg noen tårer. Så nå skal jeg bare jobbe en uke til sammen med Mette før vi begge tar oss 5 uker ferie. Greit med 5 uker ferie før en lang høst setter inn.
*********

Men uansett. Ahhhh - ferie! Vi har ikke så mange planer egentlig. Vi skal en tur til Kristiansand noen dager. Kristiansand er min favorittby. Nå hører det kanskje ut som jeg er ofte ute på reiser i ulike byer. Men det er jeg ikke. Jeg har vært i en del byer, men ikke så mange. Men Kristiansand er min favorittby. Det er så fint der. Jeg elsker byer med små gater full av små, spennende butikker. Gode kaffeèr, folkeliv og gode restaruanter. Jeg tror dette blir den 4. eller 5. turen til Kristiansand. Og vi gleder oss like mye begge to. Og vi skal selvfølgelig til Dyreparken. Jepp, men kan absolutt dra i Dyreparken UTEN barn. Det går faktisk helt fint. Man blir tatt godt imot uten barn også ☺ Vi elsker å gå rundt der å se på dyrene. Noen av mine favoritter er løvene, tigrene og Lemurene.
Bildene over er fra da vi var i Kristiansand i 2009. I fjor var vi ikke der men i Bergen og i Lofoten. Bergen er også en nydelig by. Vi kan godt tenke oss å dra en tur tilbake dit igjen om ikke lenge. Men det blir ikke denne sommeren.
Ja og så kommer mamma og pappa ned en tur hit. Men de skal også besøke Geir og Runa. De kommer i den tiden vi har bestilt hotell i Kristiansand. Men vi får noen dager sammen med dem først.
Ellers har vi ingen store planer for sommeren. Og det føles egentlig veldig greit. Man trenger vel ikke planlegge alt til minste detalj? Eller til detaljer i det hele tatt....! Vi tar det som det kommer. Vi har jo bare hverandre å ta hensyn til, så om vi får lyst å dra noen steder så bare pakker vi bilen og drar. Enkelt og greit. Men nå kan jeg ikke sitte her å skrive lengre. Må gå å ta vare på min syke samboer. Stakkars Odd Ivar har blitt syk. Det er som regel jeg som er syk her i huset, så de få gangene han blir syk, ja så blir alt bare rart. Men jeg steller og stuller for han da. Godt å få gjort litt tilbake siden han er så god til å ta vare på meg når jeg er syk.
Ha en fortsatt superduper lørdag alle sammen ♥♥♥

Published with Blogger-droid v1.7.1

2 kommentarer:

Ellen* sa...

Hei - koselig å lese litt om hva som foregår der borte hos deg!:o) Ser du har fått deg store, deilige peoner også. (Det var forresten bare den ene buketten jeg hadde som lukta så sterkt - alle andre har vært luktfrie, så det må ha vært en spesiell type)

Masse god bedring til syk samboer! Og så må du kose deg masse når du får ferie. Fem uker høres løøøvli ut! Jeg skal ha to...

Anita sa...

Veldig enig med deg i at Kristiansand er en super by (Bergen er også flott!)! Har så lyst til å ta med ungene dit og da særlig til Dyreparken. Det får bli en annen sommer, denne sommeren skal vi til syden for første gang med hele gjengen. Blir så skøy, gleder meg masse. Men det er fremdeles noen uker igjen før vi tar ferie.

God bedring til samboeren. Håper dere får en fortsatt god helg.