Sider

3. august 2011

Pakke fra Israel!Jeg elsker Etsy. Jeg kan sitte i timesvis å lete etter flotte ting. Nå sist gikk det i ringer og ørepynt. Og inne i butikken www.baronyka.etsy.com fant jeg denne superfine retro-ørepynten og ring.
Superkjapt kom de hjem til meg helt fra Israel. Jeg bestilte dem 25. juli, og jeg fikk mail om at dette kunne ta 20-25 dager siden dem skulle sendes helt fra Israel. Men om ikke mine mattekunnskaper er helt på jordet, så tok det kun 9 dager fra jeg bestilte til jeg hadde ringen på fingeren!!
Jeg var kjempespent, for man vet jo aldri helt hvordan produktene egentlig ser ut, om de er så fine som på bildene. Men disse er om mulig enda finere enn på bildene. I ♥ them! Tror jeg må innom shoppen en gang til, for der var veldig mye fint! Anbefales!
Jeg venter enda en pakke i posten, denne er fra Canada. Men venter med å avsløre hva det er før den kommer jeg!
Ellers så er jeg inne i den siste ferieuken min. Litt kjedelig da Odd Ivar er ferdig med sin ferie. Så jeg må underholde meg selv *hihi*
På mandagen gikk jeg en tur på 1 time i 24.5 grader. Det var varmt det. Gikk liksom rundt Rykkinn, langs Paal Bergs vei for de som er kjent. Det er en løype på 4.5 km. Ikke så langt kanskje, men jeg var ganske sliten da jeg kom hjem. Men det skyldtes nok også varmen. Jeg fungere igrunnen best i skyggen jeg...! Men det var deilig med en tur da.Så i går dro jeg en tur til Liertoppen kjøpesenter. Der har de nemlig Zizzi, min favorittbutikk! De hadde fått inn mye fint, og venta enda mer. Så jeg må innom igjen, for det jeg så etter var ikke kommet inn enda! Det er vist jordfarger/70-tallsfarger som preger høsten! Jippi!!!
Men jeg fant meg da en tunika selv om! Gjør som regel det *knis*
Så i går kveld var vi på kjempekoselig besøk hos Geir og Runa ♥
Så langt i dag har jeg bare vært en snartur nede på kjøpesenteret her. Handla salat til lunsj og henta pakken fra Israel. Hva jeg skal resten av dagen vet jeg ikke. Men i og med at jeg sov på sofaen i natt pga en utrolig kjip hoste, så tror jeg ikke at jeg skal anstrenge meg så veldig i denne varme pollendagen!
Huff, dette ble langt. Men jeg håper dere nyter den fine retroringen med tilhørende øredobber ♥♥♥
Ha en fortsatt finfin dag!

EDIT: her er link til Baronyka
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

banglamarie sa...

KUUUUL ring og stilig med like øredobber!!!!
Etsy er fantastisk sted. Så masse lekkert!!

Elisabeth sa...

stilig!
heldigvis ikke så bevandret i etsy's verden, men har absolutt skjønt at der er mye fint! hihi....
ha en fin fin dag videre

Anne Silje sa...

Oi, da har jeg oppdaget Etsy, gitt! Nydelig stæsj du har fått deg :) Rart det ikke var ugler på...?
Ha en strålende dag, Hege!
Stor klem fra Elise og Anne Silje, som nyter en rolig formiddag alene hjemmme. xxx***