Sider

4. oktober 2011

Mine nye sko og litt til...

Her er mine nye vakre sko(letter) ♥ Det er ECCO sko dette! Jeg bare DIGGER dem jeg. Og de er faktisk nydelige å gå med. Veldig fint med kilehæl for meg som ikke kan går med "ordentlige" hæler! Jeg føler meg veldig "damete" når jeg går med disse, så derfor går jeg med dem hver dag jeg *gliser* 
Det er ikke så lett å se av bildet, men de er mørkere på tuppen og bak på hælene. Skikkelig kult spør du meg *hihi*
Da jeg skulle ta bilder av disse skoene var det en ting jeg opplevde. Jeg er INGEN sko-fotograf nei! Det syns jeg var like vanskelig som å fotografere fargen LILLA. Det blir nemlig heller ikke pent! Vel, vel - dere får vel et inntrykk av skoene likavell tenker jeg. Eller kanskje du har glemt å sette på briller? 
* * * * *
Så over til "litt til"-delen av overskriften! Det handler om kostholdsomleggingen min. Eller livstilsendringer om du heller vil. Bare for å oppsummere litt; jeg startet på Libra helse og kosthold for 7 uker siden, 6 av de med slanking. Dette da den første veiegangen er uten å ha slanket seg først. Skjønner? Anywhooo - på de 6 ukene har jeg da trent ca 5 dager i uken, spist masse grønnsaker, 4 brødmåltider og et middagsmåltid pr dag. Så her er det MASSE mat i grunnen. Og med all denne innsatsen og godt pågangsmot har jeg faktisk i dag gått ned 8,2 kg!!! 
Det blir da en snitt på 1,3 kg i uken! 
Det er vel ikke så gærnt vel??
Jeg er hvertfall kjempefornøyd! Ikke er det vanskelig å holde seg til kostholdsplanen heller. Det er superlett. Og siden man spiser hver 3 time, så rekker man igrunnen bare akkurat å bli sulten før man skal spise igjen! Genialt!
Dette er IKKE en lavkarbo-kur. Neitakk. Nok om det!
* * * * * *
Nå skal jeg bare kose meg resten av tirsdagen, med litt Greys, privat praksis og sånne avslappende ting. I morgen har jeg fri, og da skal jeg trene og dra til astmalegen en tur. Spennende å se om der er noen forskjell....


6 kommentarer:

Anonym sa...

Du er så flink! Jeg sverget også til din metode da jeg skulle ned, mosjon og små hyppige måltider. Det er det vi er skapt for! Gratulerer så mye, Hege. vel fortjent! Klem, AS

Anita sa...

For noen flotte skoletter du har! Hvilket merke er det? Jeg er stadig ute etter sko som er gode å gå med (og som finnes i liten nok størrelse...).

Så flink du er med kostholdsendringene dine!!

I morgen skal ungene og jeg på kino for å se Knerten i knipe. Gleder meg..

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld!

Anonym sa...

Om det är armbands vinnaren som inte gett sim adress behöver du inte vänta längre.. :p

-Jennie-

Anonym sa...

Hei!

Jeg så de armbåndene som du har laget, og har tidligere sett at de (perlene) hodeskallene og peacetegnene er utrolig populære. Kan jeg få spørre hvor du har kjøpt de? Føler jeg har lett overalt, men uten hell :/

Hilsen Ida

Hege sa...

Tusen takk dere!
Til Ida; jeg kjøper alle mine perler, både peace-tegn og hodeskaller enten på Vannperlen på Bærums Verk, eller hos Perlekjeden i Sandvika.

Ellen* sa...

De ser kjemegode ut, de nye skoene. Og sånn passe damete også:o)
Og så utrolig flink du har vært med omlegginga di! Håper du finner noe du kan leve med etter dette 'krafttaket' også - det er viktig:o)

Håper du har en strålende fin frionsdag! *klem*