Sider

14. januar 2012

Ny almanakk!!

Jeg har egentlig i flere år tenkt på å bestille meg sånn personlig almanakk og nå fikk jeg endelig gjort det! Det tok jo ikke noe tid i det hele tatt jo. Og jeg fikk den nøyaktig sånn som jeg ville ha den. Man kan velge blant ganske mange ulike saker til å ha på sidene. Jeg valgte bolker som Dagens trening, arbeidstider, ukens gjøremål og notater. I tillegg valgte jeg å bruke de siste sidene til notater og adressebok. Forsiden lager man også selv. Der kan man velge blant en haug av ferdige designer eller man kan velge et helt eget bilde fra sitt eget album. Jeg valgte å bruke et av designene man kunne velge mellom inne på personlig almanakk. Brunt med fluesopp! Valgte også å ha samme designen øverst på hver side inni. Så velger man selv farge på linjal og strikk rundt. Disse tror jeg man kan velge helt bort om man vil også.


Jeg er veldig fornøyd med designen. Og sitter å lurer på om jeg skulle bestille meg en egen notatbok også. Man gjør det på samme måte. Velger design selv. 
Det er sånn perfekt størrelse på denne i forhold til å ha den med i veska si. Ikke er den tung heller. Det er derfor Filofaxen min alltid ligger hjemme..

****
Ellers så har jeg da vært å kjøpt meg skisko i dag. Ja og staver da. Hadde egentlig tenkt å kjøpe ski også, men så fant vi mine gamle i kjelleren. Så da tenkte jeg at jeg kunne jo prøve meg på disse først! Fant også en overtrekksbukse i skapet som jeg kan bruke, i tillegg til en skikkelig kul rød anorakk fra det glade 70-tall!! Så jeg tror det blir en skitur i morgen. I dag skal vi straks avgårde til min bror for å spise lutefisk ♥ Nammis! 
***
Ja da vi var ute å kjøpte skisko i dag fant jeg også sånne ullvotter til å ha inne sånne skallvotter! Og jeg har lett i noen år etter dette altså. For jeg kjøpte meg skikkelige vintervotter med ullfôr for 12 år siden. Disse har jeg enda, men ullvottene inni er noget slitne. Disse er fra LillSport, og jeg finner ikke sånne mere. Men i dag fant jeg  da innervotter i ull fra Norøna! Så nå skal jeg prøve å impregnere de gamle skallvottene og se om jeg ikke kan bruke de noen sesonger til! Jeg syns jo 12 år er en anstendig alder for et par votter. 
Kvalitet kalles det!!!
Ja, så må jeg innrømme at jeg var innom Mexx, og kom hjem med en ny genser! Prøvde også en bukse, så nå fant jeg ut hvor mange tommer jeg må ha i bukser. Færre enn jeg trodde gitt... Men kjøpte ingen bukse. Hvorfor er jeg litt usikker på.. Men hadde en god grunn der og da *hihi*

Ha en fortsatt finfin lørdag ♥

Published with Blogger-droid v2.0.2

3 kommentarer:

Jennie sa...

Grattis! Det ær den bæsta kalendern ever!!
Och før att gøra mer reklam; man kan oxå vælja baksida (har foto fram och bak jag) och man kan sykronisrea med facebokk och få in alla fødelsedagar!!

Filippa sa...

Så kul almanakk, dumt jeg ikke viste dette før, har akurat kjøpt meg ny almanakk. Det er riktig som du skriver at filofaxen blir litt mye å dra på.

Gled det til skitur, det er så deilig. Jeg har ikke fått vært på tur enda, men satser på at jeg får det til en av de nærmeste dagene.

Kos deg med lørdagskvelden og lutefisken.

Marte sa...

Så morsomt, jeg fikk min personlige almanakk for 2 uker siden - og elsker den allerede! Morsomt hvor forskjellige - og personlige man kan gjøre de :)

Fortsatt god helg, Hege!

Klem fra Marte