Sider

11. mai 2012

Ny kjole ♥

Jeg har shoppet litt i dag jeg! Tenkte at jeg ville ha kjole til 17. mai jeg! Så sagt som gjort, eller noe sånt. På Lindex fant jeg denne søte jakken til å ha over kalde skuldre. Den er mer gjennomsiktig og søt enn på bildet syns jeg. Og kjolen er fra en annen verden altså ♥
Jeg syns den er helt nydelig! Og atter en gang endte jeg opp med noe mørkeblått...!

Kjolen er merket Donna fra Match. Bildet har jeg lånt fra Matchfashion.com. Den er i silke (ikke sånn glatt silke, men sånn chiffon-aktig) og flere lag med stoff som faller kjempefint. 
Måtte innom Change også for å finne en passende bh da.. 
Så må jeg jo ha sko da. Men tenkte at jeg kunne fikse det på senteret her nede, men da jeg kom hjem så fant jeg jo ut at jeg har et par pensko med litt hæl som jeg kan bruke til denne kjolen! Perfekt!
Nå gleder jeg meg til å pynte meg med denne kjolen! Må kanskje sjekke om jeg har armbånd og sånt som passer. Har sikkert noe i smykkeskrinet mitt.
Ellers sånn til info for de interesserte, så er vektnedgangen nå på - 31,3 kg!!!! Og jeg er snart i mål tror jeg. Tror jeg vil ned 2-3 kg til før jeg går i gang med stabiliseringen.  

2 kommentarer:

Ellen* sa...

Himmel og pannekake!! Over 30 kg!? Du var da ikke såå stor da jeg traff deg?! Men fantastisk jobb du har gjort altså! Og masse lykke til med stabilisering - det kan gjerne være det aller vanskeligste.
Og - kjolen var kjempefin!! Håper dere får kjolevær den 17. da. God helg!

Helene :) sa...

Herlighet Hege! Bedre pågangsmot skal en lete lenge etter. Så flink du er! Hvordan går du frem? :) blir rent inspirert :D