Sider

5. mars 2007

Sisten!

Jeg har vist fått sisten av både Nina og Helle jeg!

REGLER:
hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv.bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet.Til slutt velger spillerne seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres.etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de er "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

1. Jeg riner av "alt", fra reklame til filmer.

2. Jeg må ALLTID sitte foran i bil, blir bilsjuk om jeg sitter bak, til og med på korte turer.

3. Jeg Elsker å skrive bokstaver! Kan sitte å skrive alfabetet om og om igjen! Og navnene på ALLE i familien!

4. Jeg er tv-slave *rødme* Og min siste dille er Home and Away! Må se det, bare MÅ se det!

5. Jeg er veskoholiker. Har så mange vesker, at Odd Ivar har lagd ekstra hylle i gangen til meg, og det er ikke nok.....

6. Hver gang jeg går ut hjemmefra må jeg, etter å ha satt nøkkelen i døren, snu for å sjekke om stekeovnen, platene og kaffetrakteren er slått av. Selv om jeg ikke har brukt dette før jeg skulle gå ut.

Jeg gir sisten videre til: Sassi, Lena, Gyda, Monica, Aura og Katta!

2 kommentarer:

Linn sa...

Heisann! Merkelig at jeg ikke har funnet veien hit før, men bedre sent enn aldri. Jeg er også veldig glad i vesker, men har nok ikke like mange som deg. Ellers blir jeg også lett bilsyk - og er lettrørt av ting jeg ser på tv. Tror aldri jeg har sett dr. Phil eller Oprah uten å grine, jeg! Men når kjæresten min frir eller jeg blir mor for første gang, da griner jeg ikke. Forstå det den som kan.

Ha en fin uke, Hege!

Monica sa...

Takk for sisten du *geiper* men jeg klarte nå å få ned noen punkter, etter å ha tenkt meg litt om :P