Sider

8. mars 2007

*'*** Vårstemning*****

Å såeilig vær det er i dag. Jeg har vært ute å gått en lten tur. Fuglene synger, vannet renner langs veien og sørpa ligger tjukt på gangveiene!
Det er VÅR i luften nå!!

Nå sitter jeg inne med vinduene åpne og hører formelig snøen smelte bort *hurra*

Jeg var hos legen i går - igen. Nå har det satt seg muskulært i venstre skulder. Har hatt grusomt vondt siden fredagen. Legen kunne ikke utelukke at det kan være en nerve i klem, så jeg skal i MR-røntgen med nakken da.......
Er sykemldt ut måneden foreløpig. Ringte å sa fra på jobben i dag. Godt å ha det gjort. Skal innom en tur der i morgen, etter at Odd Ivar kommer fra jobben. Han kjører meg bort tenker jeg.

3 kommentarer:

Monica sa...

Vårstemning ja, i går var det virkelig det, men idag...det gikk fra pluss 5 i går til minus 9 i dag, er det mulig? Var litt nedtur å måtte skrape is av bilen i dag :( Men vi håper vårstemningen kommer tilbake fort-fort!!
Masse god bedring Hege, føler virkelig med deg og syns rett og slett synd på deg. Holder det ikke snart??
Stor klem fra Monica

Anette S sa...

Ja, vi har hatt noen fine dager i det siste, altså! Det var jo spådd så varmt i dag, men jeg ble jammen skuffet! Har ikke vært varmt her i alle fall! Håper du snart får slippe å ha vondt, altså! Vil se deg scrappe! Håper du fant det du skulle ha på Steffens i går!

_Kine sa...

Jeg håper snøen smelter snart!! :)
Håper armen din blir bedre snart. Ikke noe gøy med vondt.