Sider

15. april 2007

Ah - søndag!

Sitter å hører på Mikas siste album jeg nå! Og det er ikke bare Grace Kelly som er fin på den platen altså! Et skikkelig sommeralbum dette!


Snart skal vi på visning i Skytten her på Rykkinn. Om bare Odd var kommer hjem. Han er sammen med en kompis å pusser på seilbåten hans. Han ringte for litt siden og sa at han var på tur hjem, men var inneparkert da... Men folket var kommet for å flytte bilene sine da.


Så snakket jeg med mamma i sted, og hun kunne fortelle at Elise, tanteungen min, hadde sett meg på tekst-tv i dag *fnis* Hun hadde sittet sammen med pappan min, mens han så på tekst-tv, og plutselig hadde hun sagt " Tante Hege".

Mamma spurte om hun hadde sett Tante Hege på tv, og om hun ville at tante Hege skulle komme hjem. "Tante Hege hjem" Svarte hun da. De hadde ikke snakket om meg en gang, så mamma skjønte ikke hvor dette kom fra.........*Sukk* Hvor er penga til flyet når jeg bare vil til Lofoten med en gang!! Elise savner jo tanta si jo *snufs* Og jeg savner Elise

3 kommentarer:

Anette S sa...

Og for en ekstra deilig søndag med dette været! Fantastisk! Lykke til videre i boligjakten! Og en liten *klappe trøstende på skulderen*! Er ikke lett å være så langt unna familien sin!

Nina sa...

Så søt Elise er, da - som savner tanta si :o) Spennende med visning! Er det den i nr. 12 dere skal sjekke ut?

Hege sa...

Nina: Det var den i nr 12 vi så på! Ganske flott var den ja!