Sider

13. april 2007

Fredag den 13.....

Jupp, det er faktisk det! Men jeg er ikke overtroisk. 13 er et lykketall for meg. For Odd Ivar ble født på den 13. Ikke april da, men september!

I dag skal jeg på scrappetreff på Papertrends. Gleder meg! Veldig! Bilder er skrevet ut, skisser er tegnet, så nå må jeg bare bestemme meg for om jeg skal ta med kartong og mønsterark eller ikke.... Skal? Skal ikke? Hm.........................


Forresten, her er skoa jeg kjøpte i går! Jeg er BIG TIME fan av Merrell, så... Har ca 11 par fra dem jeg *rødme* Og disse er superfine til skjørt!!

5 kommentarer:

Nina sa...

Det var virkelig fine sko! Jeg vil også ha. Kos deg masse på scrappetreff i dag og ha en riktig god helg der borte i stien :o)

Lena sa...

Kos deg på treff!
Og WOW - for noen dritkule sko!!!

Linn Kristin Stølan sa...

Du får kose deg på treff! Ses kanskje neste fredag? Idag er mannen ute og pilser, så jeg skal se om jeg kommer meg til scrappepulten i kveld.
Ha en superduper helg!!!

Marit sa...

Ååå..nå fikk jeg lyst til å bli med på ett treff på papertrends jeg også. har bare vært der en gang før og det var veldig hyggelig :)

Skoene var skikkelig tøffe. De så utrolig deilige ut også.

Helle sa...

Snasne sko altså! 11 par, ja. Tror jeg må vise det til mannen min, bare for å bevise at det finnes andre skogale damer der ute som til og med er verre enn meg. Ha en flott helg!