Sider

29. april 2007

Vårens messe..

er da over for denne gang. Jeg var der i går, sammen med Monica og Kirsten. Jeg hadde en kjempeflott dag.
Odd Ivar kjørte meg til Papertrends hvor jeg møtte Monica og Kirsten. Odd Ivar dro så hjem, men før det sa han " Hege, shop MASSE!" Jeg bare, "hæ?". jo, shop masse og kos deg", sa han så!!!
Vel, som sagt så gjort!
Jeg fikk shoppet masse flott. Litt H2O, litt bling, litt stemple, noe brads, litt kule blomster, et par ark thickers, noen chipboards, noen rubons, et album, en bok til å dekorere fra Maya Road, noen mønsterark.. og sikkert masse mer!
Etter messa dro vi tilbake på Papertrends, hvor vi forsatte dagen sammen med en hel gjeng kule scrappedamer!!
Jeg møtte en del damer jeg ikke har snakket med før, blant annet Stemeplgal, min kort og scrappehelt!! Plukket opp noen tips underveis der.
Jeg holdt ut til sånn ca kl 23 eller noe. Men da hadde armen sagt at nok var nok for en stund siden. Og jeg hadde scrappet 3 Lo`er.
Anne kom også på treffet likavell. Hun skulle egentlig ikke men en mulighet åpnet seg og hun kom!! Så da tok vi følge hjem!

I dag har vi bare slappet av her jeg og Odd Ivar! Jeg har lest i Vi Scrapper. Et nytt norsk scrappeblad du kan lese mer om her: www.viscrapper.no
Jeg må bare si det, jeg digger det bladet! Det var så bra. Masse bra artikler, flotte intervjuer, nydelige Lo`er. Selve bladet har en flott layout. Med rene pene sider. En Lo på hver side. Jeg gleder meg allerede til neste nummer, og føler at dette nummeret blir utslitt før det neste kommer!

Så gratulerer Nina, Vibeke og Linn med et fantastisk blad!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for i går - kosa meg masse jeg også :D Blir vel ikke så ille lenge til vi scrappes igjen ;)

Linn Kristin Stølan sa...

Tusen takk for "skamros" av bladet, Hege! (blir litt flau, men mest av alt rørt og veldig glad!). Flott at du likte det - og ja, det er litt lenge til neste gang det kommer ut. I mellomtiden kan du scrappe bidrag til oss!!