Sider

14. januar 2008

Litt nedstemt i dag...

Vet ikke hva det er. Kanskje bare en rekke negative opplevelser på kort tid?
Ikke alt jeg kan skrive om her, men noe kan jeg dele.
Odd Ivar dro til Skjåk i dag i forbindelse med begravelsen av hans bestemor i morgen. Jeg blir alltid litt nedfor når han skal være borte over natten. Liker ikke å ligge alene jeg *rødme*

Så før frokost, etter dusjen, ble jeg supekvalm. Det endte som det måtte..... Litt usikker på om jeg skulle komme meg på jobb, men valgte å prøve hvertfall.
Såeglatt på vei opp til barnehagen. Der sto et to service-busser, de sto i veien så jeg kom meg ikke inn på parkeringsplassen. Og da jeg spurte pen om den bakerste kunne kjøre lit lengre inn, fikk jeg et surt nei tilbake. Men etter å ha bedd omtrent på mine knær, ble han hyggelig og prøvde til og med å hjelpe mg med å komme meg inn på parkeringsplassen. en det gikk ikke. Var for glatt. Så måtte mannen dra.
Da var det bare en buss igjen. Jeg fikk tips av mann nr 1 om hvordan jeg kunne komme meg inn på plassen. Men det funket ikke.
SÅ spurte jeg mann nr 2, som sto å strødde grus på isen rundt bussen sin, om han kunn kaste en spade grus til meg også. Da fikk jeg et utrolig surt: Nei, det kan du gjøre selv!!!
Jeg ble helt sjokka jeg! Jeg hadde jo ikke sand, og jeg stod midt i veien jo!!
Måtte han ... i ......!!!

Så gikk nå dagen da. Litt småkvalm innimellom, men jeg overlevde.
Kom hjem. Bestillte mat fra Peppes. Kosa meg,
Så ringer det på døren. Vaktmestern. Han lurte på om vi har bodd i blokk før! Ja sa jeg, det har vi. Ja, om vi har dyr? Ja,sa jeg.
Ja, da kunne jeg komme ned på søppelrommet og feie gulvet! *sjokk*
Så sa jeg at vi har ikke kastet noe strø fra buret på lenge. Så dette må komme fra noen andre. Og ikke bruker vi treflis heller. Vi bruker miljøpellets, som ikke støver. Og at vi pakker det godt inn i plast.
Ja, men det hadde begynt etter vi flyttet inn..... Vel, Fivel har nå vært borte nesten 2 mnd av de få månedene vi har bodd her da.... Ikke vet jeg. Men jeg sa at vi skal pakke det bedre inn, og om posene er tunge skal vi bære det 4 etg. ned og rett på søppelrommet.

Men mange av naboene her er nok skeptiske til oss. Vi er så unge..... Alle andre i oppgangen er vel pensjonister.
Det er så snålt. Der vi bodde før, var vi på hils med alle. Stoppet å pratet med de når man møtte på dem. Og de såg oss for de folka vi er. Stille, rolige og høflige.
Mens her er de bare skeptiske. Det virker som de er ute etter å ta oss. Særlig etter den anonyme lappen vi fikk i postkassen. Det gjaldt noe banking etter klokken 22.00. Men det var faktisk kke oss. Det vet vi! For vi respekterer husordensreglene her vi! Og så sende en lapp anonymt!! Kan det bli mere barneskole enn et????
Jeg hilser på alle. Det gjør Odd Ivar også. Vi smiler og er oss selv. Ikke bråker vi heller. Naboen båker mer enn oss.

Vet ikke jeg, men plutselig er vi oppe i en situasjon jeg ikke liker. Folk mistenker oss for å være ukoselige og bråkete. Det er hertfall det blikkene deres sier.
Men vi trives jo så godt i leiligheta vår jo!!

Uff, dette ble lagt og rart, Og enda er det er det en ting til som tynger meg. Jeg liker ikke at folk tror stygt/dårlig om meg!
Det sårer meg mer enn jeg trodde først i høst.....
*snufs*

4 kommentarer:

Ellen sa...

Huff Hege, nå fikk jeg skikkelig ondt av deg altså. Snakk om dårlig dag. Håper naboene 'tar te vett' og det ordner seg på den fronten iallefall! Stooor trøsteklem til deg, og håper du får sove godt sjøl om du e aleine. ps. utrolig stilige magasinforsider du har laga!:o) *klæm*

Carrin sa...

Hmmm, du verden! Skjønner godt at du er litt neri mella? Snakket nettopp med ei venninne på tlf som hadde flytter fra Tromsø til Lillestrøm og som gråt sine modige tårer og kun ville hjem igjen. Hun ble uglesett bare hun kom uventa på besøk til noen! "Sånt fungerer det ikke her. Hva dere gjør i Nord Norge er deres sak, men her spør vi pent først!!!" Så nå hadde hun vel sittet alene i leiligheta i snart 2 måneder...huffda! Hun har sagt opp jobben da og jeg gleder meg til å få henne hjem igjen!!! Synd at det skal bli sånn for dere da! I og med at derer trives så godt! Håper det ordner seg! Stor klem!

Catrine sa...

Huff Hege, så mye leit på en gang... Stor klem til deg - håper det ordner seg med naboene og alt annet. *klem*

Evy-Kristin sa...

*klæmme-på*