Sider

27. april 2008

Messehelg

Ja, det har vært messehelg. Jeg skulle jo egentlig på treff både fredag og lørdag, men måtte avlyse av to grunner. 1 - ingen bilder. 2 - kranglete rygg.
Men jeg fikk med meg Odd Ivar på messa, så jeg fikk shoppet noe før ryggen sa takk for i dag.
Så dro vi hjem, litt fattigere enn da vi kom, men med poser fylt med stempler, papir og annet snæks!

På kvelden dro vi på Restaurant Klosteret. Hvor vi spiste en deilig tre-retters middag. Men jeg klarte ikke sitte så lenge, så midt i middagen måtte jeg bare strekke på bena og rusle litt. Så halve middagen ble igjen på tallerken. Men desserten klarte jeg! Sjokoladefondant *nam nam*
Jeg valgte å kjøre bil pga ryggen, så det ble bare Farris på meg. Men jammen var det deilig å kunne sette seg i bilen å kjøre hjem!!

I dag har jeg vært litt kreativ. Lagd en post-it-oppbevaringsbok, og dekorert en boks til kortene mine. Skal se om jeg ikke får lagt ut bilder av dette i morgen eller noe.

Ellers så er ryggen et helvete. Jeg kan nesten ikke sitte, sliter med å gå, og måtte ta PF for å få sove. Og det kjenner jeg at jeg nok må i natt også.
Gleder meg til jobb nå kjenner jeg ja...

4 kommentarer:

Carrin sa...

Hyggelig å hilse på deg i helga, du var like smilende og blid som jeg hadde trodd ja!!!

Kirsten sa...

Så flott at du fikk deg en tur på messa da ihvertfall! Håper ryggen oppfører seg bedre snart - det høres ikke ut som at du har det alright...
Klemmer fra Kirsten

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Så kjedelig med den kranglete ryggen da, men godt du fikk deg en liten messetur allikevel! Jeg trooor jeg så deg i en eller annen kø i det jeg seilte forbi for å lete etter en venninne jeg skulle treffe, men du hadde i tilfelle ikke så rødt hår som jeg trodde du skulle ha *knegg* Håper ryggen blir raskt bedre igjen!

Monica sa...

Høres ut som om dere hadde en fin lørdag. Hyggelig å hilse på deg på lørdagen, lenge siden sist nå.
God bedring. *klem*