Sider

31. juli 2008

Jeg har fått en award!


Jeg fikk denne awarden av Kirsten.

Kirsten har en flott blogg med masse inspirasjon både når det gjelder scrapping av kort, Lo`er og quilting. Sistnevnte har jeg aldri prøvd, men jammen lages det mye fint i den verden! Kirsten er forresten ei grepa dame som det er utrolig morsomt å scrappeskravle med!!


Jeg skal da nominere 7 andre til denne awarden. Litt vanskelig, men jeg finer nok ut av det.

Den første jeg nominerer er:

1) Marthe . Hun har en utrolig flott blogg og i tillegg skriver hun lekent og lett. Jeg blir liksom alltid litt glad av å besøke den bloggen. I tillegg lager hun knakende flotte kort, og jeg håper at vi kan "korte" litt sammen en gang!

2) Carrin Hun har en kjempefin blogg som jeg koser meg masse i. Carrin lager knallfine Lo`er som man blir inspirert av å se på. I tillegg virker Carrin som ei jente det er moro å henge sammen med!

3) HegeAL Jeg simpelthen DIGGER scrappestilen til Hege. Hun lager de vakreste Lo`er om guttene sine, og i sommer fikk hun ei prinsesse som hun tryller frem de nydeligste Lo`ene om. I tillegg så vet jeg ikke om noen andre som kom seg så fort tilbake til scrapepbordet etter en fødsel!!

4) Kine Jeg liker stilen til Kine, både i bloggen og når det kommer til scrapping. Digger bruken av stickers og annet som man tidligere ikke brukte i scrapping. Jeg fikk også et behov for roboter etter inspirasjon fra Kine!

5) Elisabeth Jeg liker meg godt i bloggen din. Det er morsomt å lese om hva som foregår med deg og dine. I tillegg så liker jeg Lo`ene dine godt. Du har alltid en så sart stil som jeg ikke får til, men beundrer at andre får til!

6) Anne Silje Fordi du er du! Du er morsom å være sammen med. Og har gitt meg verdens vakreste tantebarn!! Og snart får ejg et til!! Liker så godt når du oppdatere bloggen din, da iler jeg inn for å lese vet du!

7) Monica Fordi du er ei kjempegod venninne. Det er morsomt å skravle med deg, både "live" og på msn. I tillegg så syns jeg du er supertøff som turte hoppe i fallskjerm. Flotte Lo`er lager du også!


The rules are as follows:

1. The winner can put the logo on his/her blog.

2. Link to the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links to those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the people you have nominated.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

nommen, tuuuuusen takk skal du ha, det var herlige ord.... akkurat som du er herlig....ha ei herlig helg, du og din kjære..

Marte sa...

Hege, dette var koselig! Også med en helt egen forklaring, du er så søt!

Det er klart jeg vil scrappe med deg en dag, bare si ifra - så finner vi en dag!! :)

Stor godklem fra meg