Sider

10. august 2008

Nye Lo`er
Disse to Lo`ene er laget til Minnerikets Sommerskole. Oppgaven var Glitter & glam, og jeg syns jeg fikk til gasnke mye glitter og glam her ja!
Morsom historie fra Prinsessedansen: Elise fikk det skjørtet hun har på seg hos oss da vi kom. Og hun skulle selvfølgelig ha det på seg med en gang. Og hun fant fort ut at det var fint å danse i.. Hun ville da ha med seg Onkelen sin på litt Prinsessedans. Han var vel ikke så klar for det, siden vi andre satt å så på *fnis*. Så han sa til Elise at "Onkel har jo ikke noe prinsesseskjørt å danse i". Men det hadde hun da selvfølgelig en løsning på. Hun sa "du kan jo bare låne pappa sitt, han går masse med skjørt hjemme"!!!!
Du kan tro vi lo og så for oss pappan med skjørt i prinsessestil hjemme. Vi måtte jo spørre om dette stemte, men desverre, han hadde ikke skjørt. Sa han da..... hm..... *knis*

I dag er det søndag og en skikkelig sløvedag. Jeg sitter benket på scrapperommet i koseklær og med et begynnende kort foran meg her. Drømmer også litt om bananchips og Pepsi Max kjenner jeg ja....
Så skal vi en tur til Geir og Runa i ettermiddag. Runa har nattevaktshelg, så vi skal vente til hun våkner før vi drar dit.

3 kommentarer:

Marte sa...

Utrolig søt LO, og herlig kommentar fra prinsessa selv ;) Skjønner godt at du er "tante tullerusk".

Si meg, hva er bananchips?

Hege sa...

Hehe bananchips er tørket banan bare...Som man kjøper på butikken da. Mulig det er tilsatt noe greier, men det vet jeg ikke.. Supergodt syns jeg.

Marte sa...

jeg har noe å fortelle deg!! :D