Sider

7. september 2008

Konvoluttkort ++Lagde dette konvoluttkortet for noen dager siden. Det er til en kollega som hadde bursdag i går. Dette var egentlig veldig morsomt å lage, selv om det tar ganske lang tid. Det er mange deler man skal klippe, sverte, lime og dekorere gitt!
Så lagde jeg dette kortet til en annen kollega da. En mann, og det er ikke enkelt å lage mannekort. Syns jeg da! Dette havnet til og med på "Stripa" til Minneriket denne uken!! *stolt*

Ellers så startet jeg dagen med å male stempeltrykk til julekort. Men det var så utrolig kjedelig, så det ble bare to før jeg pakket de bort igjen!
Så begynte jeg heller på et nytt konvoluttkort jeg! Men jeg kom til et punkt hvor jeg ikke klarte få til mer på det, så jeg la det bort og lagde en Lo til Miss SkisseMinneriket. En fantastisk flott skisse som var utrolig moro å scrappe!
Legger ut Lo`en senere.

I går var vi forresten ute å kikket på fliser til badet. Vi såg noen flotte for tja, ca 1 år siden, og vi syns faktisk enda at de var flotte!!! Ikke verst. Så det blir nok dem tenker vi. Det blir da tre ulike farger på badet. Brun, krem og orange!! Det blir ikke så mange orange fliser, men kult blir det!!! Men de var det selvfølgelig 3 ukers levering på da. Og siden butikken på Stabekk var stengt, var vi på Alnabru. Og vi vil heller bestille fra Stabekk da *fnis* Så da må vi vente litt med å bestille!
Etter å ha sett på fliser dro vi inn til Oslo for å spise lunsj og se på klær. Odd Ivar fant seg en fin olabukse og jeg fant meg en t-skjorte, en genser med lang arm, en skjorte med kort arm og et skjerf. Jeg fikk da 4 plagg for 6 kroner mer enn buksen til Odd Ivar *fnis*

Nå; tilbake til scrappebordet!

Ha en flott uke alle sammen!

1 kommentar:

Anne Lise sa...

Så stilige disse var!

Håper det er greit at jeg la inn bloggen din i linklisten min:
http://www.barnemix.no/scrapping/blogger.php