Sider

21. september 2008

Søndag

Da er det søndag. Eller det har jo vært søndag en stund da *fnis*
Jeg og Odd Ivar tok oss en tur opp til Lommedalen etter frokost. Gikk tur der opp. Fra By og opp mot Aurevann. En flott tur i et deilig vær.
Hadde med kamera, men det lå godt nedpakket hele turen ;-)
Men si meg en ting, hvorfor går helgene så fort???
Jeg synes de raser avgårde i skummel fart altså! Ikke før har vi gått hjem fra jobb på fredag, før man skal dra tilbake.
Da vi kom tilbake fant jeg veien fort til scrapperommet, hvor jeg har hullet ut billettene jeg lagde meg i går! Skikkelig morsomt å lage egne billetter altså!!
Skal se om jeg finner linken ja...
Kos deg med å lage disse. Jeg har ikke funnet den optimale løsningen på perforeringen enda, har ikke sånn perforeringskniv. Og jeg GIDDER ikke sitte med nål å hulle ut alle de hullene kjenner jeg! Finner nok på noe lurt tenker jeg ja ;-)
Forresten, Valen-showet var knallbra!! Vi koste oss masse.
Så har jeg endelig fått kjøpt meg noen nye jeans da *hurra* Var innom Zizzi i går, og der var det jammen med salg! Og det liker jeg. Særlig når jeg da fikk 2 kule jeans for 300 kr! Og spesiellt siden hver av buksene egentlig kostet 600 hver!! Me like!!
vel, vel ha en fortsatt flott søndag!!
Nyt den i fulle drag!

2 kommentarer:

ANGELO sa...

Hei på deg, Hege!!! Kjempekoselig å treffe deg i levende live! Jeg syns det ble en veldig koselig kveld. Var faktisk så "gira" i hodet etter all den kreative in-put'en at jeg hadde litt problemer med å sove i natt. Det ble ikke bedre av at hunden min fikk akutt anfall av diaré og måtte ut x antall ganger i løpet av natta :) Det er liksom litt typisk at slikt skjer når mannen min er borte slik at jeg må ta alt selv :(

Håper det ikke går så lenge til vi møtes igjen. Nå skal jeg legge deg til i blogg-lista mi slik at jeg kan besøke bloggen din litt oftere ;)

Ha en superduper høstdag videre.
Klem, Kristin :)

Marte sa...

Tusen takk søte deg. Jeg koste meg så fælt - og håper det ikke er lenge til neste gang! :)

Du har forresten et kort å legge ut her du nå... ;)

Koseklem fra meg