Sider

4. oktober 2008

Shopping!
Vi har vært på shopping i dag. Dette er hva jeg fikk med meg hjem! Ny deilig pen-vinterjakke fra Zizzi. Jeg kjøpte den sorte. Hadde egentlig lyst på den blå, men så tenkte jeg at sort kan man matche med flere farger på skjerf og annet tilbehør da!
De hadde salg der i helgen, så det ble 30% rabatt på jakken da! En grei deal syns nå jeg da! Penger man sparer kan man bruke på scrapping *knis*

Bildene er hentet fra Stor og FinSå var vi en tur på Steffens, og der kjøpte jeg meg to deilige uglestempler!! Visste bare om det ene fra Rachelle Ann Miller, men så kom Malin med et fra Penny Black også!! *jippi*


Ellers så fikk jeg endelig tak i flere magneter og krympeplast, og det har jeg testet etter jeg kom hjem, og det er jo bare helt rått! Uglene blir jo bare enda nydeligere jo mindre de blir jo!!

I tillegg kjøpte vi god mat, god vin, litt kaffekos i form av Drambui og en film vi skal kose oss med i kveld! Odd Ivar fikk endelig tak i en lader til sykkel-lykten, så nå kan han starte med sykling etter mørkets frembrudd også!!

Nå skal jeg surfe litt før jeg går igang med middagen!

5 kommentarer:

Anette S sa...

Kul jakke! Var det den du hadde sett på når du kjøpte sko?

Uglene er kjempesøte! Jeg kjøpte det fra RAM i går og har fargelagt mange allerede. Nå må jeg bare få laget noen kort til de :)

God lørdagskveld!

Hege sa...

Hei Anette!
Ja det var den jakken jeg hadde sett på. Men da hadde jeg bare sett den på nettet. Så det var jammen bra jeg ventet og fant den i Oslo, til og med på salg!!
*jippi*

Og jeg sitter nå sånn passe småforelsket i uglene fra RAM og den fra Penny Black!!
Gleder meg til å se kortene du lager med dem da!

Anette sa...

Lekker jakke og så søte uglestempler du har kjøpt.

Marte sa...

Åå,vennen min. utrolig fin jakke, gleder meg til å se deg i den ;)

Uglestemplene er jo bedårende, si meg - hvor ligger Steffens? Har de mye fint der eller?

Koskos fra meg

Hege sa...

Steffens ligger i Kongens gate, og ja de har MYE fint der!!
Blant alle har de alle stemplene fra Papillion, siden Malin jobber der ;-)
Og masse fra Magnolia, WS, PB osv!
Absolutt verdt et besøk ja!!