Sider

19. januar 2009

Heisann!

Ja da har det blitt mandagskveld og ny uke. En kort oppdatering: Forige tirsdag fikk jeg så innmari smerter i magen. Dro til legen på torsdag, ble sendt videre til Bærum sykehus for undersøkelse av gyn. De ville ha meg tilbake på kontroll dagen etter, fastende. Møtte opp. Ny gyn. Han fant ikke noe sendte meg hjem med bedkjed om å ta et par paracet 4 ganger om dagen. Ingen hjelp i det.

Så på lørdagskvelden så dukker det jammen opp elveblest!! Hva har jeg gjort galt i denne verden som skal få så mye rart hele tiden????

Vel, går tilbake til fastlegen idag, som syns det er rart at legen bare sendte meg hjem. Så hun kontakter sykehuset og de blir enige om at jeg skal inn dit igjen i morgen. Fastende.

Smertene er like intense, om ikke verre i dag. Jeg er stresset og bekymret. Ingen god kombinasjon.

*************************************************************************************

Men nok om meg. Martine kom hjem forige tirsdag, frisk og rask, og er iflg sikre kilder bare helt nydelig! Og her om dagen stod dette bildet av Martine og storesøster Elise i Lofotposten
To nydelige små prinsesser!!Og en av de nærmeste dagene skal vi jammen meg få sendt oppover gavene vi har kjøpt dem!

2 kommentarer:

Ellen* sa...

Så fine tantejenter du har!! Kan tenke meg at du gjerne skulle vært litt nærmere dem...
Vil bare sende en stooor trøsteklem til deg, og ønske om at alle ondtene dine dro dit pepper'n gror!! Noen får bare alt - og det er så urettferdig!! *stooor klem* og lykke til imorgen!:o)

Marte sa...

Må si meg enig med Ellen, tantejentene dine er så herlige! :)

Det høres ikke bra ut, Hege - stå på kravene og ikke gi deg før du blir hørt! Lykke til og masse god bedring!

En klem med varme er sendt til deg.