Sider

14. februar 2009

☺Endelig - her er BADET vårt!

Da har jeg endelig fått tatt noen ordentlige bilder fra et ferdig bad. Dusjveggen og skapet på vaske/dusjrommet, kom opp i går. Nå mangler det bare småting som håndkleholder og en hylle.Over: Det er oppå denne boksen det skal en hylle. Etter hvert. Smart løsning med nisjehylle i "boksen" til deodoranter, kremer og parfymer. Hyllene i benken er malt mørkebrune, akkurat som døren og skilleplankene mellom badet og dusj/vaskerommet! Boksene er fra Turiform.
Over: Vasken med den kule kranen! Syns vi da!

Over: hengedo er et must!!

Over: Da vi skulle kjøpe nye dører valgte vi å gå for mørke brune. Dette av den enkel grunn at alle våre rom innehar noe brunt i seg. Badet med brune fliser på gulvet. Kjøkkenet har mørk brun innredning. Stuen har en brun vegg, soverommet får to brunde vegger og scrapperommet har også en mørk brun vegg! Den røde tråden våres er BRUN!!
Over: Dette bildet er tatt fra vaske/dusjrommet og mot doen. En får litt inntrykk av størrelsen på rommet.

Over: Gulvet i dusjen. Det er mosaikkfliser i div brunnyanser og GULL!! De er dritlekre! Men det er litt vasnkelig å få frem et skikkelig bilde av dem med kamera syns jeg!

Over: Vaskemaskinen og skapet som står ved siden av dusjen. Dette rommet er på ca 4 kvadrat, og veldig vasnkelig å få tatt bilder av. Men en liten titt får man her da! Det er ikke så trangt som det kan se ut som.

Over: Fra doen og inn mot dusj/vaskerom!
I grunnen er det innmari vanskelig å ta bra bilder fra et bad. For meg hvertfall! Det er så mye gjennskinn over alt. Vi har noen fliser som har helt bank overflate, mens andre er matte. Men jeg håper dere som er innom får et bra inntrykk av det som er vår siste stolthet i leiligheten!
Og legg gjerne igjen en KOMMENTAR på hva du syns. Jeg blir så glad av kommentarer jeg :-)
Edit: jeg har nå lært med hvordan man legger inn hjerter og sånt i bloggen. Tusen takk Marte!
*stor klem*
16 kommentarer:

Carrin sa...

For et deilig bad da!! Skikkelig misunnelig faktisk! Er godt igang med planlegging her.....men ting tar tid ja! Laaaang tid! Ugh!

Marte sa...

Fy flate så lekkert det har blitt! Jeg kommer å dusjer hos deg snart, dette er jo luksus!! :)

Ha en koselig kjærestedag!

HegeAL sa...

Så lekkert! Gøy å se hvordan dere har pusset opp. Vi står nå midt oppi vår egen baderoms oppussing så vi lever i rot nå*lol* Alle vegger er revet nå og sisterna til doen er alt som er på plass. Så det gjenstår mye jobb her enda. Men gleder meg enormt!

Helle sa...

Griselekkert, Hege!! Gratulerer!

Inas lune hjørne. sa...

For et lekkert bad dere har fått dere! Digga fargevalget!

Nina sa...

Hei!

Vanvittig lekkert bad du har fått deg *dååååååån*

Nina sa...

For et VANNvittig lekkert bad!

Marte sa...

Takk for det :) *knis*

Hjertene får jeg ved å gå på startmenyen til dataen. Så går du på "run". Der skriver du "charmap". Da får du opp en liste over bokstaver. Blar du litt nedover der, finner du flere symbol. Velg, kopier og lim inn :)

Skjønner...? :)

Nina sa...

Heisann!

Takk for koselig kommentar i min blogg, liker det :) Og selvfølgelig kan du legge meg til i blogglista di, det er jo bare koselig *klem*

banglamarie sa...

Så kult bad!!

Filippa sa...

Så flott badet deres er. Likte så godt løsningen med å ha dusjen litt skult. Og den benken med vasken som er laget i fliser var utrolig fin og prakisk med oppbevaring. Gjennomført og godt tenkte løsninger.

Jeg la deg til på blogg listen min håper det er greit, hvis ikke si fra så fjerner jeg den.

Anita sa...

For et kult bad. Jeg har også lyst til å pusse opp vårt bad.. Men må vel bli litt rikere først...

banglamarie sa...

Svar på spm i bloggen min;
Hun som lager pulsvantene har ikke blogg eller nettbutikk, men hun kan konaktes på mail. Jeg var innom atelieet hennes og så noen av produktene. Skikkelig WOW.

Hege sa...

Marie; tusen takk for svar. ☺

Anne Silje sa...

Oh la la! Gleeeder meg til å komme på besøk og låne dusjen gitt!

Tante Mimmi sa...

Hei!
For eit nyydeleg bad- og eg ser her kan jo ringen ligge når den ikkje er på fingen din!:)
For ringen har berre venta på deg, det tenkte eg når eg såg deg! Perfekt match!
Svarar deg på mailen!