Sider

8. februar 2009

Nye funn!! Og ny bakgrunn!

Dette har vært en flott helg. I går var vi hos venner å lagde Sushi! Det var kjempemorsomt å lage og digg å spise! Kanskje det kommer bilde senere, hvis noen av de som tok bilder sender til meg. For jeg glemte selvfølgelig å ta med kamera....!

Etter å ha lest det siste Ett Trykk, som Odd Ivar hadde kjøpt til meg på fredag, uten at jeg hadde bedt han om det!!Snille kjæresten min!
Ble jeg så innspirert til å prøve meg på MCP-teknikk, at jeg omtrent løp på Panduro for å handle!
Så nå har jeg kjøpt med gode fargeblyanter, alkholbasert løsemiddel og tegnestubb.

Tidligere på dagen var vi på Ki for å handle, stakk bare sånn tilfeldig innom Kjærvik. De selger gardinger og slike ting. Men jammen fant jeg et superkult skilt/bilde til å henge over kaffemaskinen vår! jeg digger det!
Jeg liker å komme over sånne funn, og blir alltid så glad av sånt! Og jeg digger å lære meg nye teknikker jeg kan bruke når jeg scrapper eller lager kort!
Ja, så kom jeg over denne flotte bakgrunnen til bloggen min da!! Endelig fant jeg en UGLE-bakgrunn!! Jippi!
Eneste aberet med denne helgen er all den snøen som har kommet ned. Nå er det nok liksom. Nå kan det slutte å snø. Jeg vil ha VÅR!!!!

2 kommentarer:

Nina sa...

Så kul bloggen din er blitt med ugle:o) Kjærvik er en skummel butikk. Det er så mye fint man har lyst på der - og jammen fant du et knallkult skilt!

Evy-Kristin sa...

Så morsomt at du ble inspirert av artikkelen min i Ett Trykk :o) Jeg digger MCP - og farger omtrent bare på denne måten! Gleder meg til å se hva du lager!! :o)

Ha en fin søndag!

*klæm*

PS! ...skal du på treff i Ski første helga i mars?