Sider

16. mars 2009

Tur til Vollen og Bærums Verk


I går hadde vi en flott utflukt til Vollen i Asker og etter det en tur til Bærums verk. Nydelig vær med sol fra blå himmel og vakker fuglekvitter fra småfuglene!
På Vollen var vi blant annet innom den sjarmerende butikken Vollywood! Der har de sååå mye fint! Kunne gått berserk om bare lommeboka var enig! Men jeg fant noe jeg har lett etter siden jul! Nemlig et Durance duftlys med den deilige duften av appelsin og kanel! I tillegg kjøpte jeg en deilig håndkrem den også fra Durance, med duft av appelsin. Og jeg fant meg en H. Jeg samler litt på denne bokstaven. Skal ta bilde av herlighetene å legge ut. Men orker ikke nå....
Etter Vollen fant vi ut at vi skulle dra til Bærums Verk for å kjøpe en kopp kaffe og smultringer! De selger de deiligste smultringer fra ei vogn der. Men i går var ikke smultringvogna der! *sjokk* Men på sjokoladefabrikken har de jo andre ting enn kaffe da *fnis* De har jo utrolig digg sjokolade der jo! Så vi kjøpte noe deilige små biter som vi koste oss med. De forsvant før jeg rakk å fotografere dem gitt!!
Og som dere ser ut fra bildet over, så må selv svømmedamer legge inn årene i all denne snøen! Det er forresten mulig at dette IKKE er en svømmedame, men jeg tolker det gule på hodet som en badehette jeg *fnis*

Her er to lykkelige på tur! I tillegg til at jeg er superglad i kjæresten min, så er jeg kjempeglad i mine vakre solbriller fra Gucci som jeg gikk til innkjøp av i fjor! Endelig solbriller med styrke!!

4 kommentarer:

Nina`s Rosa verden sa...

oj oj oj vi har visst samme bakgrunn!
Forelsket meg helt i denne med hjertene og veldig deg med ugle:-)
Fnis, klem!

Nina`s Rosa verden sa...

Piiip ja!!
Forandret igjen:-)
Mange muligheter på bakgrunn her, og så har jeg fått et nytt kikk på blogging:-)

Nina`s Rosa verden sa...

Vi sees på messe og treff ja!!!:-)
Gleder meg!!!

Filippa sa...

Hei på deg :-)
nå er det ikke lenge til vi ses på treffet jeg gleder meg. Skal du på messa først?

Jeg kjøpte vesken i denne bloggen:

http://borghilds-b-design.blogspot.com/

Det er masse fint i den bloggen. Jeg kan ta den med på lørdag så kan du få se på den.