Sider

22. juni 2009

Nye Ugle-funn ♥♥

Var innom Accesories (?) i dag, og kom ut med disse flotte Uglene. Og enda var der noen igjen. En barnesekk og en barneveske.... På bildet er det altså et par barnesokker med supersøte ugler på og antiskli under! Og de passe meg perfekt! Så er det en ugle-brosje, skikkelig retro og søt. Så ligger der et smykke med en del charms, deriblant en UGLE!!! I tillegg er det en Ugle-charm til mobilen! Som jeg forøvrig fant ut etterpå at jeg ikke kunne bruke, da der ikke er sånn dings til det på min nye mobil... ja ja, kan vel ha den et annet sted da.
Og så kunne jenta i kassen fortelle at det kommer masse ugler til høsten!! Juhuuuuu!
I tillegg til dette var jeg innom Søstrene Grene og kjøpte et lerret, en ramme og maling. Nå skal det komme bildet på veggen bak spisebordet vårt!
4 kommentarer:

Hilde sa...

Du og disse uglene dine!! fnis...skikkelig hekta du!!

Tenkte på deg i dag da jeg så uglekortet til Daniel, har du sett det??
Daniels hobbyblogg

Ha en god sommer Hege!

Angelo sa...

Jeg kjøpte meg et stempelblad på Narvesen i går og der fikk jeg med et gratis ugle-stempel! Da tenkte jeg på deg! Jeg var på Bikuben på torsdag og der kjøpte jeg meg en clearstamp-plate med diverse fugler og ugler. Da tenkte jeg også på deg! :)
Alltid hyggelig lesestoff her i bloggen din. Entusiasmen din smitter over på det du skriver :)
Ha en herlig dag.
Klem, Kristin :)

Anne Silje sa...

Gratulerer med nye ugler! Artig at du stadig finner nye, hehe. Skal holde øynene åpne etter uglesaker til deg i sommer! Må finne meg noe å samle på jeg og! Forslag?

asksmommy sa...

Gleder meg til å se det ferdige kunstverket ditt :). Du er virkelig en kløppel på å spore opp ugler! Nydelig småstæsj. Og så kan vi alle glede oss til høsten, da :)