Sider

29. juli 2009

Hjemme igjen etter litt luksus!

Vi fikk anbefalt Fredrikstad som et fint sted å dra av sjefen til Odd Ivar. Og i går pakket vi litt klær å dro for en overnatting på hotell der. Vi bestemte oss for at vi ville ha litt luksus, og bestillte et buisnissclass-rom. Med dette følger bla fluffy badekåper, tøfler, fri filmer, kaffemaskin, større rom, avis på døra osv osv. Vi sjekket inn på Radisson Blue.
Dette er et kjempflott og relativt nytt hotell i Fredrikstad. Etter innsjekking tuslet vi ned på kaipromenaden og gikk til byfergen som tok oss med over til Gamlebyen. Her rusla vi rundt lenge. Kosa oss masse. Spiste deilige kaker hos Mormor. Så tittet vi innom de fleste butikkene der. På bildet under sitter Odd Ivar å nyter en dobbel is-moccha og en brownies. Her er en av de mange sjarmerende gatene i Gamelbyen.

Dette er tatt på vei til bygerga. Men jeg kommer ikke på hva det het der. Men det er hvertfall et møllehjul der, og det er vistnok en kopi av det minste av 5 møllehjul som var der før svenskene kom å ødela byen for en del år siden ja.
Her er bildet av rommet vi sjekket inn i. Et nydelig rom som falt helt i smak hos oss begge. Men.... Vi syns dette rommet var ganske varmt. Selv med airconditonen på. Så etter å ha vært i Gamlebyen og ruslet rundt i selve sentrum av Fredrikstad, så sa vi fra til betjeningen der. Og de tilbydde oss å bytte rom. Noe vi takket ja til.


Og her er et meget lykkelig par som fikk et betydelig større og kjøligere rom i 7. etasje, og som vel var omtrent 50 kvm!!!
Det er det flotteste rommet jeg noensina har bodd i! Det hadde samme fordeler som det første rommet, men var bare sååå mye større og deiligere! Dette blir vanskelig å matche senere!
Sjekk den store deilige sengen, med skikkelig fluffy dyne og puter! I ♥♥♥ it!!
Så var det en sofagruppe hvor vi kunne se tv om vi ville. Og vi hadde utsikt over hele byen herfra!

Og rommet hadde en egen spisegruppe! Og da bestemte vi oss for å henge opp lapp på døra slik at vi fikk frokosten opp på rommet!! Jeg mener, har man spisebord på rommet så spiser man der. Ikledd fluffy badekåpe og tøfler!

Badet var slettes ikke verst det heller. Og de toalettproduktene på dette hotellet var jo bare så bra!! Her var både sjampoflaske, dusjsåpe, balsam, bodylotion, tannbørste og tannkrem, sysaker, barbersaker, skoklut og manikyrsett! Og alle såpene luktet så deilig!!

Her er frokosten vår i dag. En kontinental frokost bestående av brød, knekkebrød, croasant (aner jo ikke hvordand et skrives jeg..), div pålegg, egg, kaffe, juice, eple og yoghurt! Bare synd man blir så fort mett av frokost! Men jeg klarte to skiver, et egg og en sånn croasant (?) i tillegg til kaffen da!!
Middagen i går kveld spiste vi i hotellets restaurant Filini. Utrolig deilig mat og fantastisk service! Jeg spiste pasta, mens Odd Ivar spiste stekte smørtunger (?), en utrolig god fisk hvertfall!! Til maten drakk vi god rødvin, og til dessert ble det selvfølgelig sjokoladefondant.
Etter middagen gikk vi opp til baren på taket, SKy Bar, hvor jeg drakk en Mohito mens Odd Ivar drakk en Fjellbekk. Deilig!!
Etter drinken ruslet vi en etg ned å kledde oss i fluffy badekåper og leste interiørblader og såg på tv!
En perfekt liten tur til Fredrikstad! Så om du tenker deg til Fredrikstad og vil ha et snev av luksus, så anbefaler jeg virkelig Radisson Blu!!
Vi har ikke handlet veldig mye. Jeg kjøpte veska i forige innlegg i Gamelbyen, så kjøpte Odd Ivar seg en skjorte, og så ble det vel et par plagg til Martine!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nesten så jeg vurderer en natt på hotell her i byen gitt ;) Møllehjulet ligger forresten på Isengran :)

mummy4ever sa...

Hei.
Veldig fin blogg du har :)
Hvordan har du fått til å legge inn den bakgrunnen du har i designet ditt? Jeg prøver og prøver, men den vises ikke :S

Hege sa...

Siden jeg ikke kommer inn i din blogg mummy4ever, så svarer jeg deg her.
Ang bakgrunnen på bloggen min, så gikk jeg bare inn på Shabbyblogs.com, fant bakgrunnen jeg likte og fulgte de instruksjoner som kom opp. Kopierte og la inn på rett sted liksom.... ;-)