Sider

31. august 2009

Et par nye kort fra meg!

Dette er noen kort jeg har lagd i det siste. Bryllupskortet ble lagd på bestilling fra ei på jobben. Og brettekortet lagde jeg til en kollega som hadde bursdag på fredag. På bildet over ser du et detaljebilde av pynten foran på kortet.
Innisden av kortet!

Sånn ser kortet ut! Jeg ble faktisk ganske fornøyd med dette jeg. Liker veldig godt fargene og pynten jeg fikk til her!!


Dette superenkle brettekortet ble som sagt lagd til en kollega. En mannlig en sådan. Og jeg syns det er skikkelig vanskelig å lage mannekort. Men det ble ålreit og mottakeren takket fint for kortet!
****
Ellers så har det vært Birken helg da. Jeg og Odd Ivar satte kursen mot Rena på fredag. Vi overnatter alltid hos onkelen hans når det er Birken. En koelig tradisjon. Da vi kom til Rena dro vi først inn til "sentrum" for å hente startnummer og se og føle litt på stemningen der. Masse folk i gatene og i storteltet.
Og bare for å klargjøre; det er Odd Ivar som sykler, jeg er bare støtteapparat!!
Vi var veldig spente på hvordan været skulle bli. Håpet veldig på sol....
Men på lørdagen våknet vi opp til regn. Regn. Og atter regn. Men dette stoppet ikke Odd Ivar nei. Han gjorde seg klar og syklet ned til startområde rett etter halv 9. Jeg, onkel og Berit gikk borti veien for å heie han avgårde.
Nytt av året er at onkelen til Odd Ivar også sykler Birken! Så den tradisjonen med at han og jeg kjører til Lillehammer gikk jammen ut i år. Så dette året kjørte jeg selv!! Hadde med meg Berit, kona til Onkelen.
Svigersønnen til onkel kjørte også, så han mente jeg kunne parkere ved en statoilstasjon ved inngangen til Lillehammer, så kunne vi kjøre sammen opp til Håkons hallen. Og gjett om jeg var glad for det da vi kom opp dit! Det var så mye gjørme der at bilene bare skled nedover jordet vi parkerte på!! Og vi ble rimelig gjørmete av å gå ned der også.
Men slettes ikke så gjørmete å fæle som syklistene ble! For fysj av meg for et vær de sykla i!! Det var rett og slett ikke mulig å skille en syklist fra en annen i målområdet!!
Men jeg kjente selvfølgelig igjen min kjære Odd Ivar!! Han kom i godt driv nedover bakken, litt etter tiden jeg hadde tenkt ut.
Han var litt deppa da han så tiden sin. Den ble i år 4.08.16. Omtrent 30 minutter mer enn i fjor! Så han trodde jo at han ikke klarte merkekravet. Men mens han fant seg mat etter målgang fant jeg ut merketiden. Og den var på 4.11.37!!!! Så han klarte merket, og fikk sitt 5. Og dermed fikk han GULLMERKET!!!
Gratulerer kjæresten min ♥♥♥
Det ble en lang dag på Lillehammer. Jeg var der fra ca 12.30 - 18.00
For etter Odd Ivar kom i mål, så ventet vi også på onkelen og på datteren til kona hans. De klarte ikke merket, men var fornøyde likavell!!
Gratulerer med vel gjennomført ritt i et forferdelig vær!!!
Nå er det bare 1 år igjen til neste Birken!!

Og ja, en ting til: Heia Mamma og pappa!!! Æ e glad i dåkker ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Utrolig lekre kort du har laget ♥♥♥

Anne sa...

Flotte kort! Jeg likte spesielt det med hjertene. Er svak for hjerter.. =) Flotte farger var det også.

Og de uglene du har på siden er jo knalltøffe da!

Stempelklem fra Anne