Sider

8. august 2009

Oppbevaring av Spellbinder-dies!

Jeg har jo grublet litt på hvordan jeg skulle fikse meg en snasen oppbeavring til de nye Spellbinder-diesene min. Fikk en del ideer på Minneriket. Og ut fra de ideene kom jeg frem til at jeg kunne kjøpe en cd-ringperm på Claes Ohlson, en sånn uten glidelås, og med stødig plastomslag, og litt magnetbånd.
Så laminerte jeg litt tynn kartong i str 11,5 x 11,5 cm, satte på to striper magnetbånd på hvert ark og vips!! Helt perfekt for meg! Sidene sitter litt fast i hverandre om det ikke er dies der, men med dies er det ikke noe problem!
Dette ble ikke så dyrt heller. Permen var på tilbud til 50 kroner, og det inkluderte 18 lommer. Magnetbåndet kostet vel en 50 lapp, men jeg kjøpte bare en og det ble for lite. Lamineringsgreiene og kartongen hadde jeg fra før av! Tenker at jeg skal pynte permen litt, men ikke mye, for det er egentlig veldig fin struktur på den. Men jeg må hvertfall få navn på den, så jeg vet hva som er inni =) Her er permen med plastomslaget som er rundt! Praktisk!!
Her kan du se at det er plass til mange dies!!

Jeg la på to striper magnetbånd for å være på den sikre siden. Men jeg tror nok at det hadde holdt med en stripe også, om man kjøper den magneten som er 2,5 cm bred.


Foreløpig forside på permen. Om du klikker på bildet kan du kanskje se den fine strukturen på permen også!
Jeg er kjempefornøyd med at ideen jeg fikk funket så bra! Nå vet ikke jeg hvor store de største Spellbinder-diesene er, men de kan være en god del større før permen blir for liten!

2 kommentarer:

Hilde sa...

Wow, smart Hege!!!!!
Dette fikk meg på ne ideer ja!!

Takk for at du deler!

Anonym sa...

Så smart! :) jeg har også grublet på oppbevaring, har akkurat fått mine og nå ligger de bare her...blir for rot...
Tusen takk for bra tips!
Klem Lill