Sider

20. september 2009

Jeg har vært på scrappemesse!!

Ja, i dag dro jeg og Odd IVar til Skedsmohallen og høstens første scrappemesse!! Det var ikke så gærnt med folk, og vi sto ikke i kø noen av butikkene!! Jippi!!! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å handle noe særlig. Hadde bare et planlagt gjøremål, og det var å gå innom Happy Hobby for å bytte en ødelagt Epic Six! Og det gjorde jeg. Men etter å ha snakket en stund med Hilde, så bestemte jeg meg for å droppe Epic Six, og heller gå for en Cuttlebug! Det er den grønne maskinen du ser øverst på bildet! Og jeg har fått testet den allerede, og den funker som bare rakkern!! Tror det var et godt bytte!
Ellers så kjøpte jeg en god del klistrebokstaver fra Adormit. En del UGLER *sjokk* Både i form av stempler, bånd og utstansede figurer! Fikk også kjøpt noen ark. Ja, så fant jeg meg endelig en stiftemaskin som tar bittesmå stifter!!
Messa var helt grei den. Men jeg syns ikke det var så veldig mange bra tilbud hos forhandlerne da.... Men bruke penger, klarte jeg likavell!!!
Odd Ivar fant til og med noen flotte juleark som vi kjøpte med oss. Så fant jeg et kult ark med en flott sykkel på. Det skal jeg scrappe en side med Odd Ivar på. Om hans interesse for sykkel!
Så traff jeg en del folk jeg ikke har snakket med på en stund. Ingen nevnt, ingen glemt; men det var koselig å snakke med dere alle sammen!!

Etter messa dro vi en tur til broren min, Geir for å få oss en kopp kaffe. Han var alene hjemme, da kona og svigermora var på tur i dag!
Og dere, jeg hadde på meg mine nye lilla, høyhælte sko på messa, og vet dere: De er kjempegode å gå med på shopping!!!

4 kommentarer:

Gro aka emrille sa...

Så bra shopping:) Og de lilla skoene dine er bare såååååå lekre....

Nathalie sa...

masse digg du har handlet deg på messen. : )
Kjempe kule blogg du har. Liker og ugler. he he.
Ha en fortsatt flott mandagskveld.

Lene - nabon sa...

ååå, ser ut som du har shoppa ja! Masse lekkert!

(mest imponert over at mannen ble med, hehe)

Evy-Kristin sa...

Hei, hei - nå ligger det en liten ugle å "venter" på deg i bloggen min *fnis*

Ha en strålende dag!