Sider

2. oktober 2009

Elise er på plass!!

Jepp, i går kveld klokken 21.00 landet Elise og pappan på Gardermoen! Og jeg, onkel Odd Ivar, Onkel Geir og Tante Runa stod spent å ventet!
Jeg står å speider etter henne inne i ankomsthallen, og plutselig ser jeg ei skjønn lita jente, som forøvrig ikke er så lita lenger =) Og når hun får øye på meg så roper hun: Heia Tante Hege!!!" og løper mot meg!
Så tar hun klemmerunden til oss alle sammen. Pappan følte seg litt glemt oppi all styret, men han ble behørig klemt på han også.
Etter hvert ble vi klare til å kjøre hjem. Pappan skulle på hotell på Lilestrøm (han skal på kurs i 2 dager), men Elise ble med oss hjem. Elise fortalte masse fra flyturen, men ble stillere og stillere etter hvert. Og til slutt sovnet hun i baksetet! HUn fikk sove til vi kom hjem hit.
Så etter å ha pakket ut, og hun fikk overrakt noen gaver til tanta si, så pussa vi tenner og la oss for å sove. Hun lå sammen med meg, mens Onkelen er forvist til sofaen på stua! Men vi sov godt alle sammen i natt!!
Kl. 6.30 vekte jeg Elise, for hun skulle være med meg i barnehagen i dag. Og hun gledet seg masse!!
Lurte på når alle barnehageungan skulle komme. Og etter hvert kom dem. Og Elise er jo ikke sjenert, så hun var innom de andre avdelingene å hilste på dem som kom! Men etter en fellessamling i barnehagen, ville Elise dra hjem å se på film. Hun var ganske trøtt. Vi dro innom Kaffetid først for å spise lunsj. Så dro vi hjem for å se film og vent epå onkel.
Her sitter hun i barnehagen og tegner og fargelegger. Hello Kitty var kjempestas å fargelegge. Og Elise ble forresten kjempeglad for de nye Hello Kitty-støvlene sine. Hun bare måtte ha dem på seg til barnehagen.

Over her er bildet jeg tok da vi kom ut fra flyplassen i går kveld! Hun beordret forresten alle samemn til å ta frem kameraet og ta bilde av henne!!
Nå tror vi at vi skal ta oss en tur ut og se på Slottet i Oslo! For det har Elise veldig lyst til å se.

5 kommentarer:

Ellen* sa...

Så koselig med Elise-besøk da! Å være tante er liksom bare kos det (mens mammarollen kan være litt av hvert...*hehe*) Så ha ei kjempekoselig helg, Hege!:o)

Evy-Kristin sa...

<3 Åh, så koselig d e me tantegull på besøk!! <3 Kan tænke mæ at ho storkose sæ når ho får ha tanta og onkelen helt førr sæ sjøl ;o)
Ha ei fortsatt strålende hælg!

Anonym sa...

Neimen så koselig da! Elise høres ut som ei artig jente å ha på besøk:) Og så søt da:-) Herlig med HalloKitty:)) Godt å komme til tante da og få HalloKitty støvler..:-) Kos deg masse med Elise så lenge hun er der..
Du har en flott blogg og jeg er så glad for å ha funnet denne.. Ha en koselig fredag:-)
Godklem til Elise og dæ,
-Hanna

Anonym sa...

Så kjekt med Elise-besøk ,og så stor som hun har blitt!!
Dere må kose dere masse - synd det er så dårlig vær,men det blir nok kjekt alikevel :)

Hilde/"Hobbine"

Anne Silje sa...

Sukk, jenta mi! Så flott at du har lagt ut masse bilder, føler nesten jeg fikk være med littegranne på Snuppas første Oslo- tur! Takk!!!
(Og så trøtt hun ser ut på bildet fra Gardermoen og barnahagen morgenen etter,hehe...)